senzacionalan stajling

Eva Longoria ponovno u prozirnoj haljini, a izgleda bolje no ikada

26.05.2023 u 10:26

  • +5

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zanosna Eva Longoria stigla je na amfAR humanitarnu gala večeruu Cannesu i izazvala pravu senzaciju. Odvažila se na prozirnu haljinu koja je u punom sjaju istaknula njezinu besprijekornu figuru

Gala amfAR humanitarna večera okupila je brojne poznate i slavne na crvenom tepihu koji je ove godine bio obojan u plavu boju. Nakon višestrukih monokromatskih stajlinga koje je pokazala na La Croisetteu, američka se glumica odlučila za vrlo zavodljiv večernji look.

Na Chopard gala večeri odabrala je srebrnu, svjetlucavu haljinu s potpisom Tonyja Warda, a dan kasnije, povodom humanitarne gala večeri, Eva Longoria posegnula je za ultimativnim modnim komadom i zablistala u crnoj haljini.

  • +9
Chopard Art Gala u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Elegantnija no ikada, Eva je odabrala crnu haljinu visokog ovratnika, neprozirnim gornjim dijelom te izvezenim svjetlucavim detaljima. Silueta je igrom prozirnosti suptilno otkrivala ruke i noge, a haljina, istovremeno vrlo chic i seksi, predstavljala je novi besprijekoran izgled Eve Longorie u Cannesu.

Prozirna haljina, modni esencijalni komad u ormaru Eve Longorije

No, ovo nije prvi put da se Eva odvažila na ovakav modni izričaj na gala događaju. Podsjetimo, na after partyju dodjele Oscara 2023. američka se glumica pojavila u prozirnoj crnoj haljini otvorenih leđa, dok je za proslavu Nove godine odabrala izrazito zavodljivu mrežastu haljinu.

Nema sumnje, prozirne haljine su vrlo zavodljive, ali i rezervirane za one doista modno neustrašive. Čini se kako Evi hrabrosti, kada su modni izbori u pitanju, ne nedostaje, a rezultat je i više nego fantastičan.

  • +18
amFAR Cannes Gala Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / SIMONE COMI / IPA-AGENCY.NET / PA IMAGES / PROFIMEDIA