NOSI SE BEŽ

Ova 'dosadna' boja ponovno je zavladala gradskim ulicama

14.02.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Vremena kada su se modne ovisnice poigravale s jarkim bojama i printevima, po svemu sudeći, su iza nas, a pomama za umirujućim nijansama bila je najvidljivija u sklopu netom završenog njujorškog Tjedna mode

Novo izdanje Tjedna mode u New Yorku upravo je okončano i dok su brojni s nestrpljenjem očekivali nove fotografije street style zvijezdI u uzbudljivim kombinacijama svijetlih boja i avangardnih printova, ove su godine brojni uzvanici modnih revija odlučili otići u drugom smjeru.

  • +2
Bež izdanja na njujorškom Tjednu mode Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Trend nošenja umirujućih smeđih, prljavo bijelih i bež nijansi od glave do pete posljednji se put na modnoj sceni pojavio u isto vrijeme protekle godine, pritom podjednako zavladavši ulicama svjetskih metropola u sklopu tjedana mode.

U modi su, sudeći po modnim prizorima s njujorških gradskih ulica, razne kombinacije bež boje, od prljavo bijele do karamele, a dobrodošli su i smeđi detalji poput remena, torbe, cipela ili kaputa. Ovaj modni fenomen suprotstavlja se svemu što nas moda uči desetljećima unazad. Zaboravite na razbijanje outfita efektnim bojama i uzorcima i prepustite se bež dominaciji.

Kako umirujuće nijanse od glave do pete nose zvijezde ulične mode