PREPLAVIO MODNE METROPOLE

Ovo je jedini outfit koji trebate imati u ormaru narednih mjeseci

20.02.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Najdosadnija boja upravo je postala najtraženija među trendsetericama! Trend nošenja bež od glave do pete postat će modni imperativ u 2019., a modne ovisnice već su objeručke prihvatile nove modne izazove

Vremena kada su se modne ovisnice poigravale s jarkim bojama i printevimasu iza nas, a narednih mjeseci vladat će pomama za umirujućim smeđim, prljavobijelim i bež nijansama. Trend nošenja bež od glave do pete nedavno je zavladao ulicama svjetskih metropola, čemu svjedoče i brojne fotografije trendseterica s proteklih tjedana mode.

Neka vas ne zavaraju mini trendovi koji iskaču sa svih strana, jer trend koji će obilježiti 2019. je 'bež na bež'. Ako u nešto trebate investirati ove sezone onda su to bež odijela, suknje, veste, čizme, haljine i baloneri koji su posljednjih tjedana preplavili ulice.

U modi su razne kombinacije bež boje, od prljavobijele do karamele, a dobrodošli su i smeđi detalji poput remena, torbe, cipela ili kaputa. Ovaj modni fenomen suprotstavlja se svemu što nas moda uči desetljećima unazad. Zaboravite na razbijanje outfita efektnim bojama i uzorcima i prepustite se bež dominaciji.

Kako bež od glave do pete nose trendseterice