NAGRADNJAČA

Otputujte s PIK-om u Brazil na nezaboravnu nogometnu avanturu!

08.04.2014 u 10:24

Bionic
Reading

Nogometna ludnica kreće uskoro, a najveći san svih Hrvata trenutno je otputovati u Brazil, pa vam zato postavljamo nagradno pitanje – 'Imate PIK na Brazil'?

PIK Vrbovec će za sve svoje vjerne potrošače organizirati nagradnu igru u trajanju od 15. ožujka do 15. svibnja u kojoj će najsretnije nagraditi s čak tri putovanja za dvije osobe u Brazil i 10 000 kn na potrošačkoj kartici za džeparac, kao i s pet Playstation 4 konzole, 20 dresova i 50 PIK poklon paketa.

Što trebate učiniti? Pošaljite SMS s ključnom riječi PIK, broj računa koji sadrži PIK-ove proizvode u iznosu od najmanje 49,90 kuna, ime i prezime, adresu na 60221 i pričekajte izvlačenje krajem mjeseca svibnja te možda baš vi postanete sretnik koji će dobiti priliku otputovati u zemlju sambe i nogometa.

'Samo je jedno u životu vrijedno', a to je trenutno odlazak u Brazil – ipak je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu u kojoj će ovo ljeto ljubitelji nogometa svih generacija uživati iza malih ekrana, a oni najsretniji otputovat će zajedno sa Srnom, Olićem, Ćorlukom i drugim nogometašima u Brazil!

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri, iznenadite prijatelje, bolju polovicu, ali i sebe nezaboravnim putovanjem u Brazil te drugim vrijednim nagradama iz bogatog fonda i uživajte u delicijama s potpisom PIK-a.

Više informacija možete pronaći na www.pik-vrbovec.hr

A kako bi vam vrijeme brže prošlo dok iščekujete rezultate nagradne igre, pobrinuli su se tportal.hr i PIK Vrbovec te će dva najbrža čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje nagraditi s poklon paketom prepunim PIK proizvoda

Poklon pakete su osvojile:

Lorena Golob
Slavica Dobrota

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.