ŠTO SKRIVA U TORBICI

Otkrivena tajna ljepote Kate Middleton

21.04.2014 u 17:41

Bionic
Reading

S rumenim obrazima, brončanim tenom, savršenim obrvama i savršeno pogođenom šminkom vojvotkinja Kate uvijek izgleda besprijekorno u javnosti. Britanski medij konačno otkriva što se krije u njezinoj kozmetičkoj torbici i kako joj to uspijeva

Što sve Kate Middleton skriva u svojoj kozmetičkoj torbici, dugo je bila nepoznanica, no DailyMail je konačno došao do popisa kremica i šminke kojima Kate održava ionako lijepo lice.

Vojvotkinja se trenutno sa suprugom, princem Williamom, nalazi u Australiji u kojoj prema pisanju britanskog medija održava ten omiljenom kremom Lancome Hydra Zen i serumom Advanced Genifique.

Što se tiče šminke, Kate je već godinama fan također Lancomove maskare Hypnose i tuša za oči Artliner.


Lancomova stručnjakinja za šminku Shehla Shaikh rekla je: ‘Vojvotkinja od Cambridgea njeguje klasičan i elegantan izgled dnevnom smokey šminkom koja izvrsno ide uz njenu svijetlu garderobu na putu Australijom. Nježno, ružičasto rumenilo i odgovarajući ruž za usne savršeno upotpunjuju njezin izgled.’

Već se pisalo o tome da je Kate obožavateljica i kreme BeeVenom koju joj je sugerirala stručnjakinja za njegu kože Deborah Mitchell, a koju je koristila i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, i koja se smatra organskom zamjenom za botoks.

Nije tajna ni to da pri ruci uvijek ima nešto od Bobbi Brown, poznate vizažistice koja ima i svoju liniju kozmetike, i to tekući puder te sjajilo i ruž za usne.