NE ODVAJA SE OD NJE

Otkrivena tajna ljepote Julije Roberts: U održavanju mladolikog izgleda pomaže joj ova jeftina krema koju mnogi obožavaju

22.09.2020 u 12:28

Bionic
Reading

Svi se pitaju kako Juliji Roberts polazi od ruke i u 53. godini izgledati kao s početka karijere. Dok jedni vjeruju da je riječ o genetici ili estetskim zahvatima, slavna glumica otkrila je kako svoj mladolik izgled može zahvaliti jeftinoj kremi za lice koju možete pronaći u obližnjoj drogeriji

Kada pomislimo na unutrašnjost kozmetičke torbice holivudskih ljepotica, na pamet nam padnu skupocjene brendirane kreme od čije cijene zastaje dah. No davnih dana smo naučili da cijena i kvaliteta ne idu nužno ruku pod ruku. Pa tako i najveće zvijezde s dubokim džepom, one koje si mogu priuštiti papreno skupu kozmetiku, nerijetko posegnu za pristupačnim drogerijskim proizvodima.

Julia Roberts jedna je od onih zvijezda koje ne pate od skupocjenih kozmetičkih preparata, već isključivo koristi ono što joj najbolje odgovara. Umjesto razvikanih brendova poput La Mera ili SkinCeuticalsa, 'zgodna žena' u svom kupaonskom ormariću krije dobro poznatu i poprilično jeftinu drogerijsku kremu o kojoj smo se već naslušali pozitivnih stvari.

Riječ je o bogatoj Weledinoj kremi Skinn Food, koju obožavaju brojne slavne ljepotice, uključujući Rihannu, Kendall Jenner, Victoriju Beckham, Rosie Huntington-Whiteley i Adele.

Univerzalna hranjiva biljna krema pruža sveobuhvatnu njegu i intenzivnu hidrataciju kože lica i tijela. Svojim jedinstvenim regenerativnim djelovanjem obnavlja kožu, njeguje suha i hrapava područja te umiruje nadraženost. Može se koristiti kao dnevna i večernja krema, brzo se upija unatoč gušćoj konzistenciji te je nježnog, citrusno-biljnog mirisa.

Ekstrakt kamilice pruža umirujuće djelovanje, ekstrakt maćuhice njeguje suhu i osjetljivu kožu, ekstrakt ružmarina razbuđuje sivu i beživotnu kožu, a suncokretovo ulje je hidratizira i hrani.

Ova čudotvorna krema koja se prodaje po cijeni od svega 70-ak kuna osvojila je Juliju Roberts te je, osim za lice, koristi za njegu ruku nakon pranja suđa, kao i za njegu hrapavih područja kao što su laktovi i stopala.

Weleda Skin Food odlična je i za njegu ispucalih usnica, zanoktica ili kao primer prije nanošenja šminke, a Kendall Jenner otkrila je jednom prilikom da je koristi kao highlighter za svježiji izgled lica.