SKRIVENE ŽELJE

Otkriven tajni dnevnik tragično preminule zvijezde

13.09.2013 u 08:43

Bionic
Reading

Zaboravite život pop megazvijezde: Michael Jackson zapravo je želio da ga obožavatelji nakon njegove smrti pamte kao velikog filmskog idola

Preminuli glazbenik divio se pjesmama i plesu iz zlatnog doba Hollywooda, njegovi su junaci bili Gene Kelly i Fred Astaire te je želio postići njihov uspjeh, piše MailOnline.


Tada 50-godišnji pjevač otkrio je svoju najdublju želju u tajnom dnevniku u kojem je zapisao: 'Ako se ne koncentriram na film, neću biti besmrtan.'
Dodao je kako želi biti bolji od Kellyja i Astairea – 'najveći ikad'.

Te je rečenice zapisao samo nekoliko mjeseci prije nego što je umro 25. lipnja 2009. u svojoj kući na Holmby Hillsu u Los Angelesu, a zapisi su objavljeni u rubrici Page Six dnevnog lista New York Post.

Dnevnik otkriva i koliko je Jackson bio ovisan o svom, sada diskreditiranom liječniku Conradu Murrayju, koji mu je davao lijekove da bi mogao zaspati.

Michael je pisao i o svojim planovima za budućnost. Kralj popa želio je da kazališni producenti s Broadwaya naprave predstavu o njegovom životu tako da može postati 'prvi multimilijarder-zabavljač-glumac-redatelj'.

No Michael je u to vrijeme bio u milijarde dolara velikom dugu američkim poreznim vlastima. Jackson je, sudeći prema zapisima iz dnevnika, također planirao lansirati liniju proizvoda, uključujući gazirana pića i kekse.

Odvjetnici Michaelove majke Katherine Jackson sada pokušavaju dnevnik iskoristiti kao dokazni materijal u procesu protiv londonskog koncertnog organizatora kojeg tuže za smrt pjevača.

Michael je tjednima prije svoje smrti bio na probama za nevjerojatnih 50 koncerata planiranih u areni O2 u Londonu.