SLAVNI GLUMAC

'Otkako se razveo, opušteniji je i otvoreniji'

04.07.2013 u 08:04

Bionic
Reading

Tom Cruise je u srijedu 3. srpnja proslavio 51. rođendan, a bio mu je sasvim sigurno bolji nego prošlogodišnji. Njegovi prijatelji tvrde da je glumac opušteniji i puno otvoreniji nakon razvoda

Prošle godine slavni je glumac proslavio okrugli rođendan na setu filma 'Oblivion' na Islandu, a još se oporavljao od iznenadnog razvoda koji je zatražila, nakon manje od šest godina braka, njegova tadašnja supruga Katie Holmes, piše časopis UsWeekly.


Zvijezda je u utorak navečer fotografirana kako dolazi motorom u slavni Chateau Marmont, no planovi za rođendansko slavlje još uvijek nisu poznati.

'Tom je definitivno napravio neke promjene u svom životu otkako se razveo', izjavio je izvor blizak Cruiseu za UsWeekly.

'Zapravo je puno opušteniji i otvoreniji', kaže izvor ističući da se povučenu zvijezdu prošle godine često moglo naći na nastupima sina Connora koji se probija kao DJ. Tom se pojavljivao i na košarkaškim derbijima u Los Angelesu.

'Sada kada je sam želi malo izlaziti', dodaje drugi prijatelj. Ipak, kao i njegova bivša supruga Katie Holmes, nema stalnu vezu.

'Izašao je s nekoliko djevojaka, ali sve je to bilo vrlo ležerno.'

Jedina vrlo važna dama u njegovom životu je kći Suri. 'Tom je viđa i stalno razgovaraju telefonom.'

Otkako se razveo, proveo je neko vrijeme razmišljajući i onda to ostavio iza sebe, ističe izvor.