NAGRADNJAČA

Osvojite Miraz Syrah vinarije Feravino iz Feričanaca

24.09.2013 u 09:05

Bionic
Reading

Sigurno znate da je crno vino jedan od najpoznatijih afrodizijaka, a upravo nova istraživanja pokazala su da žene koje piju jednu ili dvije čaše crnog vina svaki dan imaju jači libido od onih koji se odluče za druga alkoholna pića ili apsolutno ne konzumiraju alkoholna pića.

Mlada vinarija Feravino iz Feričanaca posebno je ponosna na svoja crna vina, koja na svjetskim natjecanjima osvajaju brojne nagrade i priznanja.

Još jedno vrhunsko vino iz vinarije Feravino iz Feričanaca je Miraz Syrah, vino posebnog dara, senzualne kombinacije voćnog i paprenog okusa uronjenog u granatno crvenu boju. Miraz Syrah vino izraženog je senzibiliteta, u kojemu je sva snaga prirode pretočena u bocu. Idealno će se stopiti s mesnim delicijama, jelima s roštilja, biftecima, divljači te dobro začinjenim i pikantnim jelima. Posluženo u čaši za puna i zrela vina, servirano na temperaturi od 16 do 18 stupnjeva idealno je za uživanje.

Na londonskom Decanteru, najznačajnijem svjetskom vinskom ocjenjivačkom natjecanju Syrah Miraz 2009. po prvi puta osvojio je brončanu medalju, dok se na 7. izdanju Syrah du Monde, međunarodnom natjecanju Syrah vina, Miraz Syrah 2009. okitio srebrnom medaljom.

Vinarija Feravino iz Feričanaca nagrađuje dva čitatelja poklon paketom Miraz Syraha, kako bi se i vi uvjerili u vrhunsku kvalitetu i kušali nagrađena vina.

Nagradu su osvojili:

Zora Petković
Varoslav Matić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.