POVRATAK OTPISANE

Osvojila je najveće trendseterice: Ovu retro majicu uskoro bi mogli viđati posvuda

16.03.2023 u 15:04

  • +3

Rihanna i Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kada se u određenom komadu imaju priliku ugledati dame koje diktiraju trendove na modnoj sceni, sa sigurnošću se može tvrditi da ćemo ga uskoro viđati posvuda

Svega nekoliko dana od prestižne dodjele Oscara, na kojoj su obje sudjelovale, Rihanna i Hailey Bieber ugledane su na ulicama Los Angelesa, u casual stajlinzima kreiranim s dobrom starom polo majicom.

Neodoljivog retro šarma, ovaj odjevni komad posljednjih sezona bio je u drugom planu, no kada ga nose dame čiji stajlinzi inspiriraju ljubiteljice mode diljem svijeta, samo je pitanje vremena kada ćemo ga ponovno viđati posvuda.

Odabir modne ikone s Barbadosa i američke it djevojke činio je plavi model s crveno-bijelim prugicama, djelo modne kuće Loewe koja proživljava renesansu zahvaljujući dizajnerskom umu Britanca Jonathana Andersona.

Po pitanju stiliziranja ovog retro komada, obje dame imale su sličan pristup, kombinirajući ga s vrećastim modelom traperica. I dok ju je modna ikona s Barbadosa odlučila nositi podvrnutu, ističući rastući trudnički trbuščić, Hailey Bieber nosila ju je ispod predimenzionirane jakne od kože, za dodatno naglašavanje njezinog retro dojma.