Ostavila sve bez teksta

Rihanna uoči dodjele Oscara ušetala u ribarskom šeširu, nogometnom dresu i tenisicama od 69 eura

13.03.2023 u 13:21

  • +13

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Rihanna se pojavila u cool stilu ulične mode, noseći oversized dres NFL momčadi, maslinasti ribarski šešir i Pumine bijelo-crne tenisice koje se u trgovinama prodaju po vrlo pristupačnoj cijeni

Uoči početka ceremonije dodjele Oscara, Rihanna je sve uspjela ostaviti bez teksta kada je u predvorje dvorane ušetala u nogometnom dresu i Puminim tenisicama, noseći pritom veliki ribarski šešir u maslinastoj boji.

Činjenica što su svi već bili u svojim najglamuroznijim izdanjima očito se nimalo nije dojmila trudnu pjevačicu koja se u svoje elegantnije izdanje odlučila prebaciti tek na licu mjesta.

Rihanna je tako u dvoranu ušetala kao oličenje ulične mode, a u prvom planu bile su njene bijelo-crne Pumine tenisice. Naime, osim činjenice što se na dodjeli Oscara pojavila u potpuno ležernom izdanju, mnogima je za oko zapeo model tenisica i podatak da ih u gotovo svakoj trgovini možete kupiti po cijeni od samo 69 eura!

Slavna pjevačica i uspješna poduzetnica s razlogom je birala upravo Pumu jer je od 2014. surađivala s ovim brendom kao kreativna konzultantica, a nedavno je sklopila službenu suradnju svojeg brenda Fenty i njemačke marke kako bi proizvodili zajedničke tenisice.

Ipak, čak i više od tenisica, pažnju je privlačio oversized dres NFL momčadi Philadelphia Eagles te ribarski šešir u odgovarajućoj maslinastoj boji s potpisom Jeana Paula Gaultiera.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

Na kraju se preodjenula u glamuroznu crnu haljinu s gotovo prozirnim djelom oko trbuha čime je istaknula svoju trudnoću te upečatljivim crnim kožnim dodacima oko prsa te spektakularnim dugačkim donjim dijelom koji je protezao gotovo dva metra iza nje.

Rihanna se na dodjeli pojavila kako bi izvela pjesmu 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda zauvijek' koja je bila nominirana za Oscara za najbolju originalnu pjesmu.