ZAPALJIV ZAČIN

Osvježite seks erotskim fotografijama

23.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Fotografiranje erotskih poza je uzbudljiva erotska predigra za koju vam je potreban samo digitalni fotoaparat, želja za novim iskustvom i partner s kojim želite dobar seks učiniti boljim

Mnogo je načina za osvježavanje romantike u spavaćoj sobi

Iz svih se stvari, ponavljaju li se na jednak način, nužno iscrpi zanimljivost. Tako je i s vođenjem ljubavi. Mnogo je načina za osvježavanje romantike u spavaćoj sobi. Među najuzbudljivije spada i erotsko fotografiranje. Nije riječ samo o fotografijama kao konačnim proizvodima, nego i o pripremi i samom postupku fotografiranja. Potrudite li se, može biti zabavno koliko i uzbudljivo.

Na prvome mjestu, ne radi se o pornografskim, već o erotskim fotografijama. Vi pozirajte, a vaš partner neka fotografira. Vi ste model, a on čovjek koji vam govori kako da se namjestite, koju pozu da zauzmete. Dakle, ne radi se o fotografiranju samog čina. Stvar je malo finija i možda malo zahtjevnija. Jedna od blagodati koje možete doznati su poze, perspektive koje vaš partner na vama voli. Možete doznati što ga više uzbuđuje.

Na početku morate izabrati odjeću. Neko erotsko rublje, sandale ili tko zna, svakoga uzbuđuje nešto drugo. Možda, poslovni komplet ili izgled francuske sobarice... Potrebna je i mentalna priprema. Ponosite se svojim tijelom. Ako  tom čovjeku dopuštate da vas fotografira, znači da voli izgled vašeg tijela. Budite samouvjereni. Osjećajte se seksi. Prepustite se erotskim maštarijama. Opustite se i poze neka budu opuštene, a ne one u kojima se osjećate neugodno.

Ne žurite. Neka igra traje. Što dulje traje, to će uzbuđenje više rasti. Sat, pa i dva. Malo ga i tijekom fotografiranja i provocirajte. Dodirujte lagano grudi, mazite intimne dijelove tijela. Zamislite da svaka naredna poza i fotografija skraćuje fitilj do eksplozije uzbuđenja. I, zaista, neće dugo vremena proći do neobuzdanog seksa.

Poslije pogledajte fotografije. Odaberite dobre i loše. Razmislite gdje ste pogriješili, gdje možete poboljšati poze. Učite. Svaki naredni puta će biti bolje. I, naravno, dobro razmislite što ćete s fotografijama. Gdje će te ih na disku pohraniti. Skrivene ili dostupne partneru. To ostaje na vama i vašoj procjeni povjerenja.