nova Jana kampanja

Osvježeno izdanje legendarnog hita Brane srušit ću sve, na koji ćete se ponovno zakačiti, dio je nove inspirativne priče o vodi

05.06.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Intrigantni grafiti na pločniku i svjetlucavi baloni koji su preko noći osvanuli u pet hrvatskih gradova i zaintrigirali stanovnike dio su nove Jana kampanje naziva Vodi

Svoj prigodni doprinos TV spotu kampanje dali su i snažni stihovi Jasenka Houre i Ines Prajo te legendarni vokal Mladena Bodalca koji su samo za potrebe spomenute Jana kampanje, zajedno sa Zvonimirom Dusperom, reinterpretirali moćnu pjesmu Brane srušit ću sve. Upravo to je razlog zašto ova pjesma ovih dana ponovno uživa i veliku popularnost.

Jana - Voda koja vodi Izvor: Društvene mreže

Ovo je sada zaokružena priča, ali i znatiželjni građani su dobili odgovor na upečatljivu akciju koja je prethodila lansiranju kampanje. Vodi me u hladovinu šume. Vodi me tamo gdje je zrak čist. Vodi me netaknutoj prirodi - i spomenuti upečatljivi plavi baloni od slova na kojima je ispisano Vodi, samo su neki od inspirativnih citata i kulisa koje su hrvatske građane ovih dana potaknuli na promišljanje, ali i da čim prije doznaju kamo zapravo vodi cijela ta pomalo mistična priča.

Kampanja Vodi nadahnuta je zapravo povratku vlastitim korijenima, ali i svojevrsni podsjetnik Jane na iskonsku čistoću te poziv da svi zajedno vlastiti izvor ponovno pronađemo u prirodi. Upravo iz tog razloga, za lokaciju snimanja TV spota odabran je Žumberak, oaza prirodne ljepote, a ujedno i mjesto na kojem prva hrvatska prirodna voda Jana izvire.

Kao voda s tisućljetnim putovanjem do svog izvora dubokog 800 metara, Jana je prolaskom kroz niz geoloških naslaga starih milijune godina poprimila iznimnu kristalnu bistroću i jedinstven mineralni sastav, koji su korisnici kroz sve ove godine prepoznali i ostali joj vjerni. A da bismo znali tko smo i kamo idemo, trebamo znati odakle smo potekli – upravo to je i glavna poruka kampanje naziva Vodi.