UZ ZX FLUX MODELE

Ostvarite fatalnu Adidas privlačnost u Shoosteru

21.09.2015 u 15:25

Bionic
Reading

Shooster - guru sneaker kulture i dobro poznat dom svih kultnih brendova tenisica, pruža ti fatalnu privlačnost novim Adidas ZX Flux modelima

Već tradicionalno magnet za sve poglede, još od davne 1989. godine kada, možeš li vjerovati, nitko još nije mogao u njima opaliti selfie i puknuti na Instagram, još kada su se zvale ZX 8000, već su se i tada izdvajale zbog svoje individualnosti, jednostavnosti i zavodničke izravnosti.

Još tada, Adidas je svojim zeiksicama podario vrhunsku Soft Cell tehnologiju u peti te revolucionarni Torsion sustav koji omogućava slobodno i prirodno kretanje noge. I danas, ZX Flux Adidas ponovno oduševljava svojim čistim, basic gornjištem, skinuvši njihov gornji 'oklop' kako bi u potpunosti otkrio njihov jedinstveni stilski DNK.

Zato, kad upadneš u Shooster i pikneš si nove ZX Fluxice, ili bilo koji od kul brandova u ponudi (Nike, Jordan, Adidas, Asics, Converse, Supra, Vans, DC, K-Swiss), vidjet ćeš da će se tvoja dugo željena fatalna privlačnost stvarno realizirati.

Više informacija o novitetima u Shoosterovoj ponudi, možeš saznati na službenoj internetskoj stranici Shoostera i Facebooku