cool modeli

Ostavite minice, ovo su hit suknje za zimu

08.11.2022 u 11:40

Bionic
Reading

Maksi duljina i traper materijal odrednice su ultimativnog trenda suknji koje će vladati u mjeseci pred nama. Zaboravite na klasične i mini modele, ovi krojevi privlače pažnju upečatljivim detaljima

Da postoji samo jedan trend suknji za jesen i zimu 2022./23., to bi vjerojatno bila maksi traper suknja.

Ovaj model posebnu pažnju privlačio je tijekom Gannijeve revije održane u Kopenhagenu tijekom kolovoza, kada je predstavljen već sada slavni model nastao u suradnji s Levi'som.

Zvjezdana suknja sezone nosi se u maksi kroju uz jedini uvjet – naglaskom na modele od trapera dramatične duljine i DIY detalja.

Siguran modni izbor s kojim je nemoguće pogriješiti ove sezone idealno oponaša estetiku 90-ih/00-ih koja je inspirirala modu posljednjih sezona.

Naknadno su brojni brendovi prisvojili i predstavili ovaj mode suknje – Khaite ima model s efektnim zakrpama, trompe-l'eoil rezervirao je Acne Studios, a tu je i dvobojni model od Maison Margiela…

Ove sezone maksi traper suknja prepuna detalja uzdignuta je do razine nezaobilaznog komada, a potvrđuju to i brojni inspirativni stajlinzi influencerica i zaljubljenica u modu.

  • +3
Maksi traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije