NEUTJEŠNA MISS IVANA

'Ostavio me jer sam se ljubila s Brunom i prijateljicom'

03.05.2010 u 09:46

Bionic
Reading

Mlada misica Ivana želi da joj se vrati dečko koji ju je ostavio zbog 'raskalašenih' slika, a govori da se samo malo opustila

Aktualna miss Hrvatske Ivana Vasilj u ljubavnim je mukama jer ju je nakon tri godine veze ostavio dečko. Prekidu su kumovale slike na kojima se Ivana navodno ljubi s aktualnim misterom Brunom Oreškovićem i njegovom prijateljicom u jednom zagrebačkom klubu.

'Ja nisam osoba koja se ljubi s nekim kad ima vezu. Jednostavno sam se opustila, zagrlila sam se, a kad to netko slika odostraga, ispada da sam se ljubila', pravda se za Red carpet Ivana koja pokušava spasiti trogodišnju vezu s dečkom Darijom Komljenovićem koji ju je ostavio preko telefona.

Poljubac s Bruninom prijateljicom nije demantirala. 'Cura, ta njegova prijateljica, se opustila. Ne znam što joj je bilo da je došla meni. Razgovarale smo i ona me poljubila', govori Ivana koja zbog nastale situacije ne jede niti spava.

'Kad je moj dečko vidio slike, prekinuo je sa mnom. Mediji su to tako napuhali pa je morao prekinuti.' Ivana se nada da će se možda pomiriti jer, kako kaže, veza je bila sjajna. 'Ja sam mlada cura, nisam udana niti zaručena, živim svoj život. Ne trebam se nikome pravdati, nisam ništa loše učinila', rekla je miss Ivana za Red carpet