LEGENDARNE VANSICE

Osim 'starki', Kaia Gerber ima još jedan omiljeni kultni model tenisica iz kojeg ne izlazi

22.01.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Tenisice su modni klasik pa ako vas aktualna zimska sniženja stalno mame bogatom ponudom, nećete pogriješiti ako se počastite i nekim klasičnim modelom koji nikad neće izaći iz mode, baš poput manekenske zvijezde, Kaie Gerber

Prelijepa kćer supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, pokupila je najbolje gene svojih roditelja te već godinama gradi uspješnu karijeru u svijetu mode.

Lijepa 19-godišnja brineta gdje god da se pojavi nikad ne može proći nezapaženo, a poglede privlači i odličnim modnim stilom, najčešće nadahnutim 90-ima pa u njezinoj garderobi ne manjka traperica visokog struka, kratkih topova, tenisica...

Njezina ljubav prema tenisicama dobro je poznata pa smo je viđali i u različitim modelima, a najradije nosi provjerene brendove poput kultnih Converse All Star Chuck Taylor, New Balance, Vans...

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada ljepotica ponovno je složila odličan casual look u kojem se uputila u šetnju po omiljeni napitak kavu za van.

Kaia Gerber i Jacob Elordi Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jednostavan, ali trendi stajling ni ovoga puta nije razočarao. Manekenka kojoj svi predviđaju blistavu budućnost izgledala je sjajno u kratkom sivom topu, plavim hlačama s utisnutim uzorkom visokog struka i bijelim tenisicama s potpisom legendarnog Vansa, model Authentic.

Inače, brend Vans osnovan je još davne 1966. godine, a osnovali su je je skejteri, braća Paul i James Van Doren, te Serge D'Elia i Gordon Lee jer su im trebale tenisice s ravnim potplatom kako bi se lakše održali na skateboardu.

Zanimljive sunčane naočale (Lexxola) i skupocjena Ava torbica renomiranog brenda Celine u trendi smeđoj nijansi upotpunili su ovaj dnevni stajling.

Inače, nakon veze s problematičnim komičarem i bivšim ovisnikom Peteom Davidsonom zbog čega su se njezini roditelji jako brinuli, Kaia posljednjih mjeseci medijske stupce puni ljubavnom vezom s australskom glumačkom zvijezdom, Jacobom Elordijem.