SVI IH ŽELE

Ni lijepa Irina Shayk nije odoljela čizmama luksuznog brenda za kojim žude trendseterice

22.01.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, nastoji svaki slobodan trenutak provesti sa svojom kćerkicom Leom koju je dobila u dugogodišnjoj vezi s bivšim zaručnikom, glumcem Bradleyjem Cooperom

Atraktivna Ruskinja koja u svom bogatom CV-ju ima bezbrojne modne kampanje i naslovnice najprestižnijih modnih časopisa, čak i kad nije u nekom savršenom dotjeranom izdanju izgleda sjajno.

Lijepu Irinu koja je početkom ove godine proslavila 35 godina, fotografi uvijek prate u stopu, pa im nije promaknula ni kad je vodila svoju trogodišnju kćer Leu u vrtić.

Atraktivna brineta kad nije nužno ne koristi usluge dadilje pa je se često može vidjeti s kćerkicom u parku, šetnjama ili zajedničkim druženjima s Bradleyjem Cooperom s kojim je usprkos prekidu ostala u prijateljskim odnosima.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina obožava casual izdanja koja joj također odlično pristaju, pa je ponovno iskombinirala kombinaciju u kojoj je izgledala fantastično.

Slavna manekenka nosila je upečatljivi sivi kaput klasičnog kroja koji je sparila s crnim udobnim kombinezonom širih nogavica od finog pletiva brenda (Aya Muse).

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Moderni bucket šešir, zelena torbica (By Far) i udobne robusne čizme talijanskog prestižnog brenda Bottega Veneta upotpunili su ovaj dnevni look.

Inače, Irina i Bradley su prekinuli 2019. godine nakon četiri godine veze, a oboje žive u New Yorku te skupa ravnopravno odgajaju kćer Leu De Seine.