SMOKING NA INAUGURACIJI

Modni trijumf Ashley Biden: Ne stišavaju se reakcije javnosti na večernji stajling predsjednikove kćeri

22.01.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Ulogu prve kćeri Amerike nakon Ivanke Trump preuzela je 39- godišnja Ashley Biden. Na svečanoj inauguraciji svog oca javnost na društvenim mrežama uspjela je posebno oduševiti svojim izdanjem u smokingu s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena

Novoizabrani predsjednik SAD-a na svečanoj inauguraciji, poput supruga potpredsjednice Kamale Harris, nosio je odijelo s potpisom Ralpha Laurena – dizajnera koji je na modnoj sceni postao sinonimom za američki stil odijevanja.

Osim Joea Bidena i Douga Emhoffa, 81- godišnjem njujorškom dizajneru pripala je čast i odjenuti prvu kćer Amerike Ashley Biden.

  • +2
Obitelj predsjedničkog para Biden Izvor: Profimedia / Autor: Jim WATSON / AFP / Profimedia

Svojim odabirom smokinga Ralpha Laurena u inauguracijskoj noći, Ashley Biden uspjela je oduševiti javnost na društvenim mrežama, kao što je isto pošlo za rukom predsjednikovim unukama i 22- godišnjoj pokćerki Kamale Harris, Elli Emhoff.

  • +2
Ella Emhoff Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

S ležerno nošenom leptir mašnom na ovratniku, crni smoking Ralpha Laurena kćer novoizabranog predsjednika SAD-a kompletirala je crnom verzijom takozvanih Nicole salonki s potpisom dizajnerice Chloe Gosselin, a javnost na Twitteru njezinom modnom odabiru u inauguracijskoj noći posvetila je mnoštvo tvitova.

'Dobro jutro smokingu Ashley Biden', napisao je jedan korisnik dok ga je drugi okarakterzirao spektakularnim.