Pet za pet

Osigurajte maksimalnu udobnost svojoj bebi

04.10.2017 u 09:45

Bionic
Reading

Bilo da krećete na put automobilom, odlučili ste izaći u jesenju šetnju ili želite da vaša beba uživa pokraj vas u kući, sigurno joj želite pružiti maksimalnu udobnost i sigurnost. To možete postići na mnoge načine, a mi vam predlažemo pet ovotjednih

Dječja kolica FOPPAPEDRETTI 3CHIC 3U1

Ova moderna i modna kolica imaju sve što biste od dječjih kolica mogli poželjeti. Vrlo ih je jednostavno pretvoriti u autosjedalicu, tu su i navlake za kišu, zatim navlake za noge koje će vašu bebu grijati za hladnih jesenjih ili zimskih dana, ali i prozračna košara koja se može odvojiti od dna kolica i koristiti zasebno.

Kolica su izuzetno lagana, ali čvrsta, a moguće ih je sklopiti i spremiti u prtljažnik, pri čemu će zauzeti vrlo malo mjesta. Dijete je u kolicima moguće okrenuti da gleda prema roditeljima ili prema naprijed, a da mu se ništa ne dogodi, brinu se sigurnosni pojasevi s pet sigurnih podesivih točaka.

Dodatni detalj koji će se svidjeti mladim majkama je torba koja dolazi u kompletu s kolicima, namijenjena nošenju bebinih stvari, ali koja je dovoljno modna da će je nositi ne samo zbog majčinskih obaveza. Foppapedretti 3Chic 3u1 kolica pronađite ovdje, a uz kupon TPORTAL10 ostvarujete dodatnih 10% popusta!

Peg Perego kolica Pliko Mini Momo Design

Kolica koja nose titulu najjednostavnijih i najlakših Peg Perego kolica osmišljena su i napravljena u suradnji s poznatim proizvođačem autoopreme Momo. Već to vam može nagovijestiti kako su idealna za obitelji željne svakodnevnih izazova i putovanja, što zbog svoje izdržljivosti, što zbog udobnosti koje pri tom pružaju. Tome pridonose gumeni prednji kotači, podesivi naslon za noge u dva položaja, kao i podesivi naslon za leđa koji je moguće spustiti u poluležeći položaj.

Da bi vaša beba što više uživala u svojim prvim putovanjima, tu je i pomoćna kupola koju je vrlo lako pretvoriti u zaštitnu tendu protiv sunca, kao i krov s prozorom i dodatna oprema - navlaka protiv komaraca, prednja prečka, putna torba. Uz težinu od samo 5,7 kilograma, ova kolica vas jednostavno pozivaju svaki dan u novu avanturu.

Baby Tula: Nosiljke za bebe i dekice

Razumijemo vas ako imate nešto protiv kolica i vjerujete da avanture s vašim mališanom morate proživjeti na drugačiji, bliskiji način. Stoga vam predstavljamo niz nosiljki koje će vam pomoći u tome. Bebe je u njima moguće nositi s prednje strane, što je obavezno za one mlađe, dok ne mogu same uspravno držati glavu. Nosiljke je moguće nositi i na leđima, što je lakše, te je tako moguće izdržati i duge šetnje, pa i one u prirodi, primjerice pri planinarenju.

Nagrađivana ergonomska nosiljka Baby Tula Standard dolazi u širokoj lepezi uzoraka i boja, jednostavno se upotrebljava, pruža udobnu i nježnu potporu vašem djetetu od sedam do 20 kg, odnosno od 3,2 kg ako se koristi s umetkom za novorođenčad. 

Jednom kad vam je dovoljno šetnje beba će se oduševiti ako je, pri povratku doma, stavite na mekanu i vrlo udobnu dekicu, a najbolje su one izrađene od stopostotne viskoze bambusa, što ih čini izrazito nježnim i prozračnim. Koju god Tula dekicu da odaberete, ona će vašoj bebi pružiti mnoge sate valjanja, povijanja i igre.

Maxi Cosi autosjedalica Pebble Plus

Mnogi mladi roditelji se boje voziti svoju bebu u automobilu jer nisu sigurni znaju li pravilno postaviti sjedalicu. Taj problem više ne postoji jer ova autosjedalica pomaže pri postavljanju u pravilnu poziciju svjetlosnim i zvučnim signalima. Osim toga, Maxi Cosi Pebble Plus autosjedalicu odlikuje vrlo velika udobnost, pilotske naramenice, dodatni jastučić za novorođenčad i sigurnosni pojasevi u pet točaka.

Sjedalica se može montirati na FamilyFix bazu ili učvrstiti klasičnim autopojasevima, može se koristiti i kao nosilica, a čak ju je moguće montirati na Maxi Cosi Mura 3, Maxi Cosi Mura 4, Quinny Buzz 3, Quinny Buzz, Quinny Speedi i Quinny Mood te na mnoga druga kolica.

U idućih tjedan dana Maxi Cosi Pebble Plus autosjedalicu možete kupiti po akcijskoj cijeni, a uz kupon TPORTAL10 ostvarujete dodatnih 10% popusta!

Mothercare košare i kolijevke za bebe

Želite li joj pružiti udobnost i uživati u svojoj bebi na način na koji je to vaša baka radila s vašom majkom, onda se morate vratiti na tradicionalne načine brige o bebi i staviti je u košaru. Ova udobna košara dolazi s madracem od pjene i mekanim prekrivačem, a namijenjena je bebama do otprilike tri, četiri mjeseca.

A ako ste u potpunosti za tradiciju, onda ne postoji ništa bolje za vaše novorođenče od kolijevke. Sve Mothercare košare moguće je staviti, bez brige da će se nešto dogoditi, u prekrasnu kolijevku, koja kao da je pronađena na bakinom tavanu. Umirujući pokreti njihanja uspavat će i najrazigraniju bebu u trenu.

Cijelu izdvojenu ponudu proizvoda za bebe i mame pronađite ovdje