MODNI ORMAR

Osam komada koje treba imati prije proljeća

28.02.2014 u 08:39

Bionic
Reading

Ponešto nam se proljetnoga u modi servira iz prošlih sezona, poneki su nas pak trendovi dobrano iznenadili. Izvukli smo one koji nam najviše 'prijete'

Neporubljene traperice
Bez traperica nikad i nikud, nose se poderane, a još više – neporubljenog donjeg ruba.

Suknja do ispod koljena
Ništa bez ovakve suknje, no na nju smo se već pomalo navikli zadnjih nekoliko sezona. Mislili ste možda da će se trend povući, ali nije i – neće, uvjerili smo u to dolaskom novih kolekcija u dućane.

Širi baloner
Navikli smo na klasične balonere koji se remenom lagano stegnu u struku, no što je - tu je, novi trend su širi, predimenzionirani baloneri. Nose se, za ultratrendi look, uz tzv. pidžama-hlače.

Majica s cvjetnim printom
Nosit ćete je uz uske hlače povrh bijele košulje ili uz kratku suknjicu A kroja, ali morat ćete je posjedovati. Najmodernije su trenutačno – tratinčice.

Čarape uz – štikle
Podosta smo se ovog trenda već nagledali, čak i na crvenim tepisima. U izlozima su nove palete zanimljivih i romantičnih čarapica koje se nose upravo uz – štikle.

Pastelni kompletić
Suknja i sako u kompletu u, primjerice, pastelnoj ružičastoj boji mogli bi vas savršeno služiti ovog proljeća. Isprobajte u nekom lancu ulične mode, mogli biste se baš ugodno iznenaditi i iako zvuči kao vječna klasika, ovo će biti vrlo vruć trend.

Platnene tenisice koje se samo navuku
Ravne cipele koje izgledaju gotovo poput papuča, ali i tenisice bez vezica, one koje se samo navuku na nogu, polako se uvlače u modu na način da se nose uz – suknje. Malo neobično, ali vjerujte, ovo će doći i na naše ulice te se dobro pripremite.

Trendi oversized pulover
Blago predimenzionirani pulover možda već imate u ormaru, već su zimske rasprodaje vrvjele njima. Ako ste kupili koji, bio je to pun pogodak jer će se i dalje nositi uz hlače, ali i minice, od sportskih do profinjenijih.