LARIN IZBOR

Ornela Vištica i Doris Pinčić u spotu Petra Graše

17.02.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Na setu 'Larinog izbora' Karmen i Lara našle su se uz bok poznatih glazbenika koji su u video spotu otpjevali popularnu 'Providencu'

Na setu 'Larinog izbora' ovih je dana snimljen videospot za pjesmu 'Providenca'. Popularni instrumental iz serije dobio je i svoje vokale koje su otpjevali Tonči Huljić i Petar Grašo. Uloge u spotu dobile su i glavne glumice 'Larinog izbora' Ornela Vištica i Doris Pinčić.

Na setu 'Larinog izbora' Karmen i Lara našle su se uz bok poznatih glazbenika koji su u videospotu otpjevali popularnu 'Providencu'.

'Preduvjet za to je bila jedna specifična muzika. Smještena je radnja u Split, pa smo mi to htjeli ofarbati u jedan mediteranski štih. Ljudi su je tražili, tražile su je i radio postaje, a sad je dobila i tekst. Ta pjesma je išla uvijek kad se nešto događa između Lare i Jaše', rekao je Tonči Huljić.

Glumica Ornela Vištica o svojoj ulozi u spotu je rekla: 'Sve to ide pod nazivnik gluma, dobiješ zadatak, odradiš ga i sve je to posao. Svako snimanje je posebno na svoj način', rekla je Ornela.