LEONARDA BOBAN:

'Oporavak još uvijek traje'

07.06.2014 u 11:11

Bionic
Reading

Leonarda Boban ispričala je kako se osjeća pet mjeseci nakon nesretnog događaja koji se zbio na 20. godišnjicu braka kada joj je suprug Zvonimir umjesto romantične večere sasvim slučajno priredio događaj za pamćenje - automobilom joj je prešao preko noge

Nesreća se dogodila u prosincu kada je Zvonimir Boban, pokušavajući se uključiti u promet, prešao preko stopala supruge koja je stajala uz auto. U trenucima koji su slijedili, on je stajao uz nju. 'Oporavak još uvijek traje, trebam izvaditi šarafe. Dvije kile sam teža sa svim tim unutra, ali dobro je', rekla je Leonarda Boban u razgovoru za RTL.

Unatoč svemu, uvijek vedroj Lei osmijeh ne silazi s lica. Vesela i optimistična, otkriva kako uživa u svakom danu sa svojih petero djece, posebno u najmanjoj Ruži kojoj su tek četiri godine i za koju Lea kaže kako je najrazmaženija.


'Super je, razmažena, svi ju mazimo, pazimo. Kako se kaže, uvijek je zadnje najrazuzdanije', kaže Leonarda kojoj uvijek pripada zadatak zauzdati razuzdanost.

'Zato što sam više s djecom. On je više okupiran poslom, a ja sam više s njima i u onim nekakvim dosadnim trenucima, satima. Zvonko je taj koji mazi i pazi, kao i svaki tata, pretpostavljam. Ja sam mama, ja sam kvočka', kaže Leonarda koja uz petero djece stigne i raditi, jer, ističe, kada ima volje sve se stigne.