sarah jessica parker

Opet spaja nespojivo: Damski stajling upotpunjen kontroverznim cipelama

19.10.2023 u 13:58

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Kada je riječ o modnim kombinacijama, glumica Sarah Jessica Parker koju je proslavila uloga Carrie Bradshaw, ne ustručava se modno riskirati. Kombinacije kontrastnih boja, uzoraka i materijala nisu joj strani, a pokazala je to i svojom najnovijom kombinacijom

Glumica Sarah Jessica Parker poznata je po svojim modnim kombinacijama. Vrlo često spaja nespojive, a u posljednje vrijeme poseže za haljinama i modnim dodacima u snažno kontrastnim bojama koji nerijetko znaju izazvati i žustre kritike obožavatelja.

Tako je je nedavno podigla popriličnu prašinu kada se pojavila u čipkastoj kreaciju Oscara de la Rentea u ljubičastoj boji koju je spojila s limun žutim salonkama i plavom lakiranom torbicom, a obožavatelji nisu skrivali razočaranost njenim outfitom.

Ovoga puta, povodom dobrotvorne večeri Very Good+ Night of Comedy koju je u njujorškom Carnegie Hallu organizirala Good+ Foundation, Sarah Jessica Parker ponovno se poigrala bojama, no znatno uspješnije.

Damsku i elegantnu midi haljinu u hit boji sezone, crvenoj, spojila je s vrlo chic bijelom kaputom dvostrukog kopčanja koji se isticao reljefastim uzorkom. Preko tijela je prebacila malu srebrnu i sjajnu torbicu, a kontrastnost boja dodatno istaknula izborom cipela. Izbor je ovog puta pao na magenta sandale otvorenih prstiju, model koji se od ove sezone ponovno vraća na modnu scenu, a Sarahin izbor bio je vrlo sličan cipelama 'Major' iz njezine kolekcije SJP koje se prodaju po cijeni od 695 dolara. Naime, cipele otvorenih prstiju bile su hit u zlatno doba Hollywooda, pojavile su se ponovno 2000-ih, a zatim smo ih skrivali u najmračnijem kutu ormara. A sada je, čini se, ponovno došlo njihovo vrijeme.

Inače, Sarah je nedavno progovorila o botoksu i kozmetičkim zahvatima. 'Ne prakticiram botoks jer mi obrve trebaju da funkcioniram kao glumica. Također, moj suprug bi na to rekao: 'Ha?', rekla je Sarah nedavno za britanski Vogue. 'Ali priznat ću da je to kompromis. Govorim o stvarima koje radim, a to je Sofwave. Super je, ali boli. I ja sam radila glikolne pilinge kod dermatologa. A ponekad, u rijetkim hitnim slučajevima kada imam prištić, moj dermatolog će mi dati injekciju kortizona, što je jeftinije od uklanjanja u postprodukciji,' dodala je.