rasparene cipele

Sarah Jessica Parker utjelovila je Carrie Bradshaw kao nikada do sada

06.10.2023 u 14:28

  • +4

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavna glumica odala je priznanje svom liku iz serije 'Seks i grad' impresivnim stajlingom u kojem se isticao detalj rasparenih cipela

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick prisustvovali su jesenskoj svečanosti New York City Balleta 2023., a sve su zadivili svojim usklađenim stajlinzima u elegantnoj crnoj boji.

Bračni par je na crvenom tepihu pozirao u impresivno usklađenim outfitima; slavni 61-godišnji glumac nosio je klasično crno odijelo na bijelu košulju obogaćenu crnom leptir mašnom, dok je zvijezda serije 'Seks i grad' blistala u raskošnoj haljini iste boje.

Sarah Jessica Parker birala je haljinu sa širokom suknjom u stilu balletcorea, čime je u potpunosti utjelovila svoj lik Carrie Bradshaw koji se u uvodnoj špici HBO-ove serije pojavljuje u sličnom komad, toliko kultnog statusa da je postao izložak u muzeju!

Ova impresivna haljina, dodatno podignuta malenim rastvorima na prednjem dijelu dolazi s potpisom Caroline Herrere, a kako bi dodatno odala priznanje obožavanom liku Carrie - nosila je različite cipele.

Naime, glumica je birala cipele s potpisom Christiana Louboutina, noseći jednu u crnoj, a drugu u pastelno rozoj nijansi. Sve je začinila srebrnom torbicom i Vacheron Constantin satom te bogatom mašnom oko polupodignute kose koja je svemu dala neodoljiv ženstveni šarm.

  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Nedavno smo je imali priliku vidjeti na crvenom tepihu u stajlingu koji je kod obožavatelja izazvao podijeljena mišljenja jer su mnogi tvrdili kako je usklađivanje ljubičaste haljine i žutih cipela potpuni modni promašaj. Ipak, novim izdanjem Sarah Jessica Parker uspješno je opravdala status ponajveće modne ikone današnjice.