PILAR DE ARCE

Opet ima ludo dobar stajling: Poderane traperice itekako su dobra opcija i za zrelije dame

08.09.2022 u 14:29

Bionic
Reading

'Destroyed' jeans jedan je od onih trendova koji volite ili mrzite, a riječ je o varijanti trapera s upečatljivim rupama koja se periodično vraća na modnu scenu

Ukoliko ste i vi uvjereni da je ovakav traper nije dobro rješenje i za zrelije dame, u krivu ste jer ako se dobro stilizira, može izgledati vrlo chic.

Dokazuje to i omiljena pedeset plus influencerica Pilar De Arce, koja jednostavno ne zna za modne greške.

Vitka Španjolka ponovno je pokazala ludo dobru kombinaciju koja podjednako dobro izgleda bez obzira na dob.

'Za ova prohladna jutra. Fuksija i senf od @tudesign_', poručila je Pilar pored fotografije koju je objavila na svom Instagramu.

Pilar je tako vješto spojila upečatljive traperice s efektnim poderotinama s cool košuljom/jaknom dugih rukava u nježnim tonovima ružičaste, a u ovaj stajling pametno je uklopila ravne sandale i neobičnu torbu koja je privlačila poglede.

  • +7
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kao i obično, i ovaj je look omiljene influencerice izazvao brojne pohvale jer iako ide u korak s aktualnim trendovima, pristupa im na svoj način.

'Ta jakna je super posebna, sviđa mi se i izgleda nevjerojatno s ovim trapericama i ovom torbom. Uvijek si savršena', glasio je jedan od oduševljenih komentara upućen ovoj modnoj ikoni iz San Sebastiana.

Inače, diplomantica povijesti umjetnosti i srednjovjekovne povijesti istaknula je u jednom intervjuu da je na njezin stav prema modi, ljepotu i načinu života općenito utjecala njezina majka koja je uvijek govorila: 'Kad žena krene starjeti, polako postaje nevidljiva.'