MODNA ODVAŽNOST

Amal Clooney pokazala preplanule noge u mini haljini upečatljive boje

08.09.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Zgodna Amal Clooney, uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja, ovih je dana u središtu medijske pozornosti

Lijepa brineta sa svojim je suprugom u Londonu nazočila premijeri njegovog novog filma 'Ticket to Paradise', a kao i obično, bila je zvijezda crvenog tepiha.

Supruga Georgea Clooneyja dobro je poznata po svojem istančanom modnom ukusu pa se nakon duge haljine ukrašene sjajnim perlicama u nježnoj mint nijansi, u kojoj je oduševila na crvenom tepihu londonske premijere, odlučila za nešto posve drukčije i odvažnije za after party.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amal (44) rado bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri i u prvi plan ističu besprijekorno oblikovane noge, a mini haljina dugih rukava u vedroj žutoj boji, načinjena od šljokičaste tkanine, pokazala se sjajnim izborom.

Glamuroznu kreaciju, koju potpisuje engleska dizajnerica Stella McCartney i čija je cijena oko 22 tisuće kuna, začinila je metalic stilleticama sa špic vrhom, a stajliš odvjetnica rođena u Libanonu i odrasla u Londonu svoj je zavodljivi stajling zaokružila ženstvenim valovima u kosi i crvenim ružem.

GLAMUROZNA BRINETA

Lijepa Amal Clooney ukrala pozornost na premijeri novog filma svoga supruga

Pogledaj galeriju

Inače, na premijeri filma 'Ticket to Paradise' Clooneyjevima se pridružila i Julia Roberts, glumica koju s Georgeom vezuje dugogodišnje prijateljstvo.

'Ticket To Paradise' je prvi film nakon 'Money Monstera' iz 2016. u kojem zajedno glume Clooney i Roberts. Prije toga glumili su otuđeni par u 'Oceans Eleven' i 'Oceans Twelve'.

Romantičnu komediju potpisuje redatelj filma 'Mamma Mia: Here We Go Again', OI Parker, a u zasigurno velikom hitu ove jeseni Roberts i Clooney glume razvedeni par koji 25 godina od vjenčanja putuje zajedno na Bali kako bi spriječili kćer da napravi istu pogrešku.