SVI IM ZAVIDE

Oni imaju najljepši osmijeh Hollywooda, evo kako ga možete imati i vi

12.04.2018 u 06:41

Bionic
Reading

Brojne velike zvijezde današnjice, koje nam se sa svojim savršenim osmijehom smiješe s malih ekrana, ne mogu se oduvijek pohvaliti holivudskim osmijehom. Kako je njihova karijera napredovala, većina holivudskih zvijezda doradila je svoj osmijeh, bilo da je riječ o izbjeljivanju zubi, stavljanju ljuskica ili zubnim implantatima. Evo kako su izgledale poznate zvijezde prije i poslije popravka zubi te kako za puno manje novca postići isti učinak

Nedovoljna briga o oralnoj higijeni, neredoviti posjeti stomatologu, genetika i raznorazne nezgode mogu utjecati na izgled i zdravlje zubi, a njihov gubitak donedavno je bio sinonim za nošenje proteze koja je nerijetko neudobna i nepraktična. Iako si ga nekad nije mogao svatko priuštiti, zahvaljujući razvoju moderne tehnologije i stomatoloških metoda, lijep osmijeh je danas postao dostupniji i pristupačniji.

Ako niste znali kako postići holivudski osmijeh po pristupačnoj cijeni, sada je vrijeme da to promijenimo. Cristiano Ronaldo samo je jedna od poznatih zvijezda koje se u mladosti nisu mogle pohvaliti savršeno proporcionalnim zubima. Dok ugradnja zubnih implantata može dostizati astronomske cijene, ovisno o količini potrebnih implantata, na tržištu se pojavila inovativna stomatološka metoda koja za puno manje novca nudi jednako uspješan rezultat.

Što je All-on-4 metoda?

Riječ je o All-on-4 metodi vraćanja blistavog osmijeha. Ovaj revolucionarni implantološki postupak koristi se za zamjenu zuba koji su bolni, puknuti, propali ili u potpunosti izgubljeni. Kao što samo ime sugerira, postupak osigurava neposredan pun most zuba koji podržavaju samo četiri implantata pa je, samim time, i cijena daleko pristupačnija.

Za sve one koji su se umorili od svakodnevnog skidanja klimave i neudobne proteze, fiksna proteza All-on-4 odlična je alternativa koja izgleda i pruža osjećaj prirodnih zuba, trajno mijenja nedostatke, poboljšava zagriz, pomaže zadržati strukturu kostiju i vraća prirodne konture lica te je ugodna za nošenje. Ova stomatološka metoda iznimno je popularna u svijetu, a samim time i u Hollywoodu, gdje je lijep osmijeh imperativ.

Najljepši osmijesi slavnih Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal montaža

Zašto je lijep osmijeh važan?

Poslovni i životni uspjesi nerijetko su povezani s lijepim osmijehom. Iako to na prvu zvuči suludo, ako pitate muškarce i žene što ih može privući kod potencijalnog partnera, većina njih će vam reći da je to osmijeh. Kada imate lijep osmijeh, zadovoljniji ste i češće se smijete, a vaše samopouzdanje poput magneta privlači ljude u vašoj blizini. To mogu potvrditi i brojne poznate osobe koje su zahvaljujući korekciji osmijeha doživjele zvjezdani uspjeh i osigurale si vojsku obožavatelja.

Ben Affleck, Catherine Zeta Jones, David Beckham, Celine Dion i Tom Cruise samo su neka od poznatih imena koja su ulaganjem u svoj osmijeh doprinijela izgradnji današnjeg imidža. Catherine Zeta Jones danas slovi za jednu od najljepših holivudskih glumica, dok je David Beckham investiranjem u svoj izgled, pored sportskih uspjeha, osigurao sebi brojne modne kampanje, reklame i poslovne angažmane.

Demi Moore je javno priznala svoj problem sa zubima koje je počela gubiti zbog stresa. Ovakva fizička transformacija često može djelovati i na psihičko zdravlje. Osobe koje su nezadovoljne svojim osmijehom nerijetko imaju narušenu sliku o sebi, izbjegavaju komunikaciju i druženja te su potištene, što potom utječe i na njihov društveni i poslovni život.

Postavljanjem precizne dijagnoze i terapije, u kombinaciji s vrhunskom protetikom (All-on-4 fiksna proteza) i estetskom stomatologijom (lasersko izbjeljivanje zuba), uistinu je moguće postići holivudski osmijeh o kojem oduvijek maštate. Zapamtite, ulaganjem u sebe ulažete u svoju budućnost i, prvenstveno, u svoju sreću.

Najseksi osmijesi slavnih Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal montaža

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Ordinacijom dentalne medicine dr. Renata Ostojić u skladu s najvišim profesionalnim standardima.