CHRISTIE BRINKLEY

Ona jednostavno ne stari: Ma tko bi ovoj plavuši dao 64?

30.04.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Christie Brinkley, slavna manekenka koja se proslavila još u 80-ima, u veljači ove godine je proslavila 64 godine, a njezinim mladoliki izgled izaziva divljenje gdje god da se pojavi

Christie Brinkley prošetala se njujorškim Sohom u društvu svog sina Jacka, a svi se slažu kako zgodna plavuša bez puno truda i u 60-ima može zasjeniti i mlađe kolegice.

Zgodna Amerikanka i mama troje djece, za dnevne prigode bira casual kombinacije koje joj sjajno pristaju, pa je u baby ružičastoj jakni s crnim detaljima, trendi trapericama odrezanih nogavica i u bijelim tenisicama izgledala bez greške. 

Cool outfit začinila je sunčanim naočalima velikih okvira, naušnicama srebrnih ringova i ležernim polurepom. 

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Christie često u intervjuima ističe kako želi biti glasnogovornica svoje generacije koju modna i kozmetička industrija često zapostavlja.

'Žene moje dobi važan su segment tržišta. One žele biti predstavljene u modnom i kozmetičkom svijetu', rekla je Christie.

  • +3
Dom Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ljepotica koja svojom klasičnom ljepotom izaziva divljenje gdje god da se pojavi kaže da bi svatko trebao slaviti svoju individualnost i ne brinuti se za komentare.

  • +12
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zavolite sebe. Neka vas ne brinu komentari drugih. Samo se opustite i uživajte u životu', rekla je Christie koja kaže da svoju liniju duguje osim vegetarijanskoj prehrani, tjelovježbi, osobito plesu.

Ističe i kako je najvažnije kako se osjećamo iznutra.

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', smatra legendarni supermodel.