MODNA IKONA

Ona je vječna modna inspiracija: Olivia Palermo zablistala u dva nenadmašna stajlinga

18.02.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Lijepa Amerikanka Olivia Palermo, jedna je od najpoznatijih trendseterica i influenserica koja je izgradila zavidnu karijeru u svijetu mode

Olivia Palermo ovih se dana nalazi u Londonu gdje je fotografi prate u stopu.

Zgodna brineta osvaja svojim modnim stilom zbog čega je stekla status velike modne ikone. Njezini su stajlinzi su istovremeno ženstveni, sofisticiran i prepuni neobičnih detalja, a opet nosivi i savršeni za mnoge prigode.

  • +16
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije ni čudo da ova 32-godišnjakinja ima narastajuću vojsku obožavatelja koji se dive njezinom osjećaju za modu koji je doista nepogrješiv.

  • +21
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Simpatična Amerikanka za posjet Colmar Vip partyju odlučila se za modni klasik, crnu kombinaciju od glave do pete koju je osvježila jednim hrabrim detaljem: bijelim stiletticama. U hlačama i košulji od transparentne tkanine Olivia je ponovno zaslužila peticu za stil.

Premda kosu obično nosi stiliziranu u razbarušenim uvojcima, ovoga puta je kosu pomno 'ispeglala'.

Olivia je zatim ponovno očarala svojim modnim izborom koji je nosila prilikom dolaska na modnu reviju hvaljene britanske dizajnerice Victorije Beckham, bivše Spajsice, odabrala je elegantnu kombinaciju kojoj se nema što prigovoriti.

Lijepa brineta koja je u sretnom braku s njemačkim modelom Johanessom Hueblom, iskombinirala je upečatljiv, dvobojni kaput s potpisom Victorije Beckham, dolčevitu i elegantnu kožnu suknju s gumbima. Točka na 'i' ovog looka bile su moćne čizme legendarnog Jimmyja Chooa.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je tajna njezinog stila što kombinira skupe dizajnerske krpice s onima iz popularnih high street brendova poput Zare.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kao i u svemu i šopingu trebate biti otvoreni i neisključivi. Pogledajte što bi se uklopilo u ono što već imate u ormaru i stvorite look od glave do pete u glavi. Budite otvoreni za ideje, nikad ne idem s namjerom da moram kupiti nešto određeno', kaže Olivia Palermo koja je uspješno kapitalizirala smisao za modu pa je s pravom nazivaju prvom influensericom.