NEPOGREŠIV MODNI INSTINKT

Tako se to radi: Olivia Palermo zakopčana do grla pokazala zašto slovi za ikonu stila

18.01.2019 u 11:29

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih influencerica današnjice i modna ikona, kako joj tepaju brojni mediji, Olivia Palermo, sve se rjeđe pojavljuje u javnosti, a kada se i pojavi obično je to za vrijeme tjedna mode. Nakon dugo izbivanja slavna ljepotica zablistala je na ulicama Pariza u besprijekornom stajlingu kojim je po tisućiti put objasnila zašto slovi za modnu ikonu današnjice

Slavna trendseterica Olivia Palermo na kratko se iz svog doma u New Yorku preselila u Pariz gdje se trenutno održava tjedan mode. Ondje će najvjerojatnije ostati do 5. ožujka kada se tjedan mode završava predstavljanjem ženskih ready-to-wear kolekcija za nadolazeću jesen/zimu.

32-godišnja ljepotica nije se pojavljivala u javnosti više od mjesec dana, a posljednji put vidjeli smo je na prestižnoj dodjeli modnih nagrada The Fashion Awards, kada se u moru haljina na crvenom tepihu izdvajala u hlačama.

Atraktivnu brinetu paparazzi su odmah spazili na ulicama Pariza. Palermo je i ovog puta plijenila pažnju besprijekorno odjevena od glave do pete. Svaki njezin stajling pomno je osmišljen do posljednjeg detalja, a ipak uvijek ostavlja dojam kao da se nije puno trudila.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije ni čudo kada slavna ljepotica modu ima u malom prstu. Palermo je odrastala u New Yorku, središtu modnih zbivanja, okružena utjecajnim imenima iz svijeta mode, koji su i zaslužni za oblikovanje njezinog modnog izričaja. Svaki njezin stajling ostavi nas bez daha, a ništa drugačiju reakciju nije izazvao ni njezin posljednji stajling.

Palermo je prošetala Parizom zakopčana do grla, u klasičnom, a opet toliko ženstvenom stajlingu koji može isfurati samo vješta fashionistica poput nje same. Elegantni crni sako Palermo je uskladila sa širokim crnim plisiranim hlačama i crnim kaputom koji je ležerno prebacila preko ramena, a cjelokupan stajling zaokružila je tankim crnim remenom, lakiranim crnim čizmama, torbicom sa sitnim cvjetnim uzorkom i smeđim sunčanim naočalama.

Crninu je razbila bijelom čipkastom košuljom dugih rukava, a cjelokupan stajling od glave do pete potpisuje modna kuća Dior.

  • +21
Olivia Palermo sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.