MODNA KAMELEONKA

Olivia Palermo u istom danu zablistala u tri elegantna stajlinga, a mi se ne možemo odlučiti koji je bolji

23.01.2019 u 15:20

Bionic
Reading

Modna influencerica Olivia Palermo već nekoliko dana boravi u Parizu, u kojem se trenutno održava tjedan mode. Slavna brineta, koja mnogim ženama diljem svijeta predstavlja modni uzor, jedno je od najtraženijih lica u prvim redovima na modnim revijama, pa nije ni čudo da je ovih dana poprilično zaposlena. Ljepotica je istog dana viđena na tri modne revije, a na svakoj od njih osvanula je u elegantnim stajlinzima koji zaslužuju čistu peticu

Omiljena trendseterica i influencerica Olivia Palermo proteklih dana ima pune ruke posla, no slatke su to muke kada radite ono što volite. Osim što ju svi dizajneri žele vidjeti na svojoj reviji, slavna ljepotica mora isprobati, osmisliti i odabrati stajlinge u kojima će se idućeg dana pojaviti u prvom redu, a kada ju istog dana očekuju čak tri revije, budite sigurni da je stres trostruki.

Brineta je jučer tijekom jutra stigla na reviju modnog brenda Schiaparelli koji je predstavio svoju haute couture kolekciju te je svojim stajlingom privukla brojne poglede. 32-godišnja ljepotica odabrala je vrlo jednostavan, nenametljiv, a opet vrlo ženstven stajling. Crne hlače mrkva kroja uskladila je s efektnim crnim džemperom s potpisom Schiaparellija koji krase izvezeni detalji, a cjelokupan stajling zaokružila je crnim kaputom, plavim satenskim štiklama s kristalima i šljokicama te sunčanim naočalama s potpisom Salvatorea Ferragama.

  • +21
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istog dana viđena je i na reviji modne kuće Dior te je zablistala u stajlingu od glave do pete s potpisom spomenute modne kuće. Upravo ovaj stajling najbolje predstavlja sve ono što volimo kada je riječ o stilu slavne njujorške trendseterice. Palermo je ovim stajlingom uspješno pomirila nekoliko stilova, spojivši kaput military izgleda sa chic kožnim culotteicama šireg kroja i romantičnom bijelom bluzom s dodatkom čipke. Cjelokupan stajling upotpunila je crnim čarapama, tankim crnim remenom i torbicom cvjetnog uzorka.

Za modnu reviju brenda Ralph & Russo lijepa brineta nije odabrala odjeću s potpisom ovog londonskog brenda. Palermo je zablistala u sivom kariranom kaputu i hlačama s potpisom dizajnera Giambattista Vallija, a karirani uzorak razbila je ženstvenom bijelom bluzom i crnim gležnjačama na petu.