olivia palermo

Ona je s razlogom modna inspiracija: Pronašla je formulu koja pali kod baš svakog stajlinga

15.02.2024 u 09:34

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: MANNY CARABEL / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tjedan mode u New Yorku u punom je jeku, a pred uzvanicima na revijama i predstavljanjima kolekcija je ne baš lagan zadatak – odabrati stajling koji će odnijeti same pohvale. U tome je prava majstorica ljubimica modnog svijeta Olivia Palermo

Olivia Palermo stigla je na reviju Alejandre Alonso Rojas u sklopu Tjedna mode u New Yorku i sasvim očekivano privukla pažnju stajlingom. Pozirala je s Fern Mallis, bivšom izvršnom direktoricom Vijeća modnih dizajnera Amerike te nekadašnjom višom potpredsjednice IMG Fashiona, koju nerijetko nazivaju 'Kumom mode'.

Oliva Palermo, američka poslovna žena, influencerica i dizajnerica, višegodišnja je međunarodna referenca u svijetu mode. Njezini stajlinzi oduševljavaju, a modno znanje joj je zavidno. Pokazala je to i ovaj put kada se pojavila u nadasve zanimljivoj kombinaciji. Midi suknju upečatljive metalizirane plavo boje s primjesama ljubičaste spojila je sa sofisticiranim plavim džemperom spuštenih ramena, rol ovratnika i pletenog detalja preko jednog ramena. Stajling je zapečatila metalizirano ljubičastim sandalama s remenčićima i krznenim kaputom presijavajuće plavo-ljubičaste nijanse.

Prava stručnjakinja kada je moda u pitanju, Olivia Palermo inače najčešće bira stajlinge u crnoj boji, a pri tome se služi provjerenom formulom zbog kojeg baš svaki njezin stajling izgleda fantastično. Naime, kod crnih stajlinga Olivia bira da tako da je svaki odjevni predmet bude u različitoj tkanini ili sa različitim završetkom. Na taj se način se postiže određeni kontrast između jednog i drugog komada zbog načina na koji svaki reflektira ili upija svjetlost, odnosno sjene koje projicira.

Međutim, ta dobro provjerena formula očito sjajno funkcionira i s drugim bojama. Tako je u ovom slučaju pokazala zanimljiv spoj pletenog džempera kojeg je uspjela isfurati u elegantnom stilu, metalizirane suknje i krzenog kaputa, redom u presijavajućim plavim nijansama s primjesom ljubičastog odsjaja. A jedno je sigurno, kada su u pitanju modne kombinacije, Olivia Palermo ne griješi.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: ADELA LOCONTE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA