olivia Palermo

Zbog ovog su njezini stajlinzi uvijek pun pogodak: Ikona stila otkrila tajnu dobrog izgleda

29.12.2023 u 15:05

  • +8

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / TATIANAK / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Njujorška influencerica i dizajnerica jako dobro zna kako nositi totalno crni stajling, i pri tome izgledati vrlo chic i trendi, a ni malo dosadno

Odjenuti se od glave do pete u crno, a da pri tome stajling ne djeluje previše ozbiljno, klasično ili čak dosadno, lako je postići, ako je se ugledate na Oliviju Palermu koja to uspješno pokazuje već više od 16 godina.

Influencerica , dizajnerica, konzultantica i prava stručnjakinja kada je moda u pitanju, Olivia Palermo često koristi crnu boju za kreiranje svojih stajlinga. Monokromatski stajlizi koje često nosi stilski su dovedeni do savršenstva, a Olivija u tom slučaju, kada želi nositi total crni look, a izgledati vrlo chic, pribjegava istom triku od 2007. godine.

Crni stajling Olivia je odabrala i prije nekoliko tjedana kada je posjetila Madrid kako bi predstavila svoju suradnju sa seviljskim brendom Scalpers. Ulicama Madrida Olivia je prošetala u kaputu (MooRER Verona), midi suknji s prorezom i visokim lakiranim čizmama Sergio Rossi koje prate trenutno poželjan trend cipela sa špic vrhom i mini petom. Čak su i naočale, iz Le Specsa, bile potpuno crne.

Međutim, rezultat je bio daleko od dosadanog, bio je to uravnotežen i revolucionaran stajling zahvaljujući savjetu koji je Olivija sada i otkrila: kada nosite crno, odaberite svaki odjevni predmet s različitom tkaninom ili završetkom.

Naime, na taj se način se postiže određeni kontrast između jednog i drugog komada zbog načina na koji svaki reflektira ili upija svjetlost, odnosno sjene koje projicira. U ovom slučaju, Olivijin odličan kaput kombinira dvije završne obrade: materijal koji imitira krzno i vodootporni, glatki materijal na rukavima i dijelu ispod struka.

Trik koji pali već 16 godina, možda i dulje

Newyorčanka svojim izgledom i stilom osvojila je brojne modne poklonike, a za ovim trikom sa crnim stajlingom koristi se već niz godina. Tako je, na primjer, već 2007. kombinirala različite materijale crne boje stvarajući sjajne stajlinge.

A dodatak Olivijinim crnim stajlinzima vrlo često su super visoke čizme koje stajlingu daju chic prizvuk, ali i daju razigranost po pitanju materijala.