stvorena za minuse

Ikona stila ima fantastičnu jaknu, a takve modele moguće je pronaći u Zari i Mangu

02.01.2024 u 18:44

  • +2

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica prepoznatljivo urbanog njujorškog stila još je jednom dokazala da je njezinu poziciju najcool djevojke u Velikoj jabuci teško zasjeniti. Na ulicama živahnog Sohoa snimljena je u jakni koja trendi pufericama daje sasvim novi izgled i pokazuje da je chic izgled moguć i pri niskim temperaturama

Temperature u New Yorku sve su bliže pravim zimskim što pak predstavlja savršeno vrijeme za izvlačenje najtoplijih jakni i kaputa iz ormara. A kada je riječ o zaštiti od hladnoće, funkcija vrlo često nadilazi estetiku, no to nije slučaj u ormaru Olivije Palermo, modne influncerice, dizajnerica, konzultantice i prave stručnjakinje kada je moda u pitanju. Dolaskom zime Olivia je posegnula za crnom prošivenom jaknom s potpisom brenda koji se ne nalazi baš često na modnom radaru.

Olivijina vrlo chic jakna dolazi s cool završetkom od lakirane kože, midi je dužine i izgleda ultratoplo. A riječ je o brendu Duvetica, talijanskoj marki vanjske odjeće koju su 2004. godine osnovali dizajneri Giampiero Vagliano i Stefano Rovoletto, koji su prethodno radili u Moncleru. Iz tog razloga logično se uočavaju određene sličnosti između dizajna ta dva brenda.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / TATIANAK / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Duvetica još uvijek nema vlastiti kanal prodaje putem svoje internetske stranice, ali svoje modele plasira preko trećih strana. Katalog modela dostupan na internestkoj stranici brenda je prilično oskudan, a dizajn koji nosi Olivia Palermo nije dostupan. Inače, Duvetica jakne koštaju između 800 i 900 eura.

No, Olivijin stajling pokazatelj i svih prednosti klasične, duge, crne jakne u ormaru, a dolaskom minusa jedno je sigurno: želimo u ormaru XXL prošiveni kaput koji odlični spaja stil i udobnost. Srećom, slične verzije dostupne su i u ponudi popularnih street style brendova. Tako se na policama Manga i Zare kriju slični modeli onome koji nosi popularna 'it' djevojka, no s nešto pristupačnijom cijenom.

U Mangu je tako u ponudi prošiveni kaput od umjetnog krzna s kapuljačom s odvojivim krznom koji se prodaje po cijeni od 159,99 eura. U Zari pak onima koji svakako žele izbjeći zimu pažnju privlači duga jakna s visokim ovratnikom i kapuljačom s toplinskom izolacijom koja, kako je navedeno, podnosi temperature do -20 stupnjeva, a cijena joj iznosi 89,95 eura.