olivia palermo

Opet u crnom od glave do pete: Ikona stila ne odustaje od modne formule koja pali baš svaki put

09.02.2024 u 08:51

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: ADELA LOCONTE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Njujorška influencerica i dizajnerica pažnju redovito privlači sjajnim stajlinzima, a sa njujorškim tjednom mode u tijeku Olivia Palermo krenula je nizati odlične stajlinge

Bilo da radi o dolasku na crveni tepih, glamuroznu zabavu ili ležernu šetnju gradom, moderna i prava gradska djevojka Olivia Palermo pokazuje da ima nevjerojatno uspješno oko za pronalazak stajlinga koji ostavlja dojam, i to baš svaki put.

Iznimka nije bio ni dolazak na Bronx and Banco 'You' reviju and party u sklopu njujorškog Tjedna mode. Olivia je bila u društvu Nicky Hilton i pokazala još jedan sjajan crni stajlig te potvrdila da je to modna formula koja pali baš svaki put.

Izbor je pao na crnu mini haljinu podignutu na višu razinu upečatljivim detaljima – šljokicama koje su je u potpunosti prekrivale, volumioznim rukavima koji su se širili prema rubovima ukrašenim perjem te s XL crnom kragnom koja je stajlingu davala chic prizvuk.

I ovog puta Olivia se poigrala s kombiniranjem različitih materijale crne boje, triko koji joj dobro prolazi već 16 godina, a možda i dulje. Naime, kako je već prije otkriveno Olivijin trik najboljih total black stajlinga je da kada nosi crno, odabere svaki odjevni predmet s različitom tkaninom ili završetkom. Time se postiže određeni kontrast između jednog i drugog komada zbog načina na koji svaki reflektira ili upija svjetlost, a stajling nikada ne izgleda dosadno.

Dodatak Olivijinim crnim stajlinzima vrlo često su super visoke čizme koje stajlingu daju chic prizvuk, ali i daju razigranost po pitanju materijala. Tako je i ovog puta Stajling je upotpunila klasičnim, crnim čizmama sa špic vrhom i visokom potpeticom, vječnim modelom koji nikada ne izlazi iz mode.