BREND KOJI SVI VOLE

Ovom se high street brendu okrećemo uvijek kada želimo pronaći čizme skupocjenog izgleda po fer cijenama

16.10.2020 u 09:07

Bionic
Reading

U potrazi za jesenskim novitetima pogled nam uvijek iznova zastane na ponudi omiljenog high street brenda & Other Stories, chic sestrinskog brenda H&M-a koji iz godine u godinu bilježi sve veću popularnost i u Hrvatskoj. Posebno nas se dojmila jesenska kolekcija čizama u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe

Modna marka & Other Stories brzo nakon lansiranja u ožujku 2013. počela je privlačiti pažnju trendseterica. Bogat asortiman cipela, torbica, modnih dodataka, kozmetike i odjevnih kombinacija iz dana u dan osvaja modne ovisnice diljem svijeta, prvenstveno zahvaljujući provjerenom spoju - trendi dizajnu i pristupačnim cijenama.

Ateljei u Parizu, Stockholmu i Los Angelesu dizajniraju raznolike modne i kozmetičke kolekcije te posvećuju puno pažnje detaljima i kvaliteti dok se njihove trgovine mogu pronaći u većim svjetskim gradovima.

Odjeća s potpisom & Other Stories, definitivno više chic sestrinskog brenda popularnog H&M-a, omiljena je i među Hrvaticama. Iako smo je donedavno mogli kupovati isključivo na Asosu, od 14. svibnja & Other Stories je na veselje brojnih žena u Lijepoj Našoj uveo dostavu i za Hrvatsku.

Stoga bez zadrške možete šopingirati na stranici popularnog high street brenda i počastiti se s nekoliko trendi komada iz jesenske kolekcije. & Other Stories nas je oduševio svojom ponudom koja uspješno prati modne trendove, ali istovremeno nudi bazične, bezvremenske komade koje je moguće godinama nositi.

Ono u čemu ovaj popularni high street brend nikad ne griješi je dizajniranje obuće. Čizme iz jesenske kolekcije izgledaju daleko luksuznije u odnosu na cijenu, stoga smo izdvojili nekoliko modela koji ne prestaju mamiti modne ovisnice.

  • +12
& Other Stories Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije