RILEY KEOUGh

Odvažno izdanje unuke Elvisa Presleyja: Na premijeri serije zablistala u 'goloj' haljini

16.04.2024 u 12:20

Bionic
Reading

'Under The Bridge' nadolazeća je serija američkog streaming servisa Hulu u kojoj jednu od glavnih uloga ima unuka kralja rock'n'rolla, glumica Riley Keough

'Under The Bridge' temelji se na istoimenom kriminalističkom romanu autorice Rebecce Godfrey koja je Keough i njezinu glumačku kolegicu Lily Gladstone odabrala za naslovne uloge, prije gubitka borbe s rakom pluća u listopadu 2022. godine.

Ova miniserija svoju svečanu premijeru imala je u Los Angelesu, a unuka Elvisa Presleyja tim je povodom ukrala prozornost u potpuno prozirnoj haljini od crnog tila.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Poput glumačkih kolegica Penelope Cruz i Lily Rose Depp, 34- godišnja Riley Keough nastupa u ulozi ambasadorice Chanela, a njezinu odvažnu haljinu potpisuje upravo ova kultna francuska kuća.

  • +2
Riley Keough Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Sa detaljem puf rukava i donjim dijelom 'na katove', njezin prozirni materijal otkrio je crno donje rublje, a cjelokupni look lijepa brineta finiširala je parom crnih sandala s remenčićima uz minimalan nakit.

O besprijekornim izdanjima unuke kralja rock'n'rolla na svečanim događanjima i promo turnejama redovito brine Jamie Mizrahi.

Ova poznata holivudska stilistica najodgovornija je za modnu tranformaciju glazbene dive Adele, ali i nezaboravno, točkasto izdanje glumice Jennifer Lawrence na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press / Profimedia