ZENDAYA

Gem, set, meč: Nova ikona stila odala modnu počast tenisu i sve očarala

11.04.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Za britansku premijeru svog novog filma 'Challengers', modna i glumačka zvijezda iz Hollywooda nastavila je svoj neumoljivi pobjednički niz na crvenom tepihu

Zendaya Coleman još jednom se pokazala najboljom majstoricom metodičnog odijevanja, kroz suradnju sa stilistom Lawom Roachom i njihovu konceptualizaciju lookova koji rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

Sa visokim konjskim repom svezanim u pletenicu i detaljem bijele vrpce u formi mašne, Zendaya je kročila na crveni tepih u Londonu odjevena u još jedno izdanje, u potpunosti inspirirano svijetom tenisa.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

U dočaravanju sportske dramedije 'Challengers' u Londonu, ovoga puta pomogao joj je američki dizajner Thome Browne, osmislivši look koji uspješno spaja svijet tenisa i njegov prepoznatljivi modni potpis.

Za novu ikonu stila stvorio je bijelu haljinu presvučenu šljokicama, sa halter ovratnikom i motivom prekriženih teniskih reketa. Posebno zanimljiv bio je detalj mrežastij, plisiranih panela u donjem dijelu, razbijenih crveno-plavim prugama.

Modnu počast tenisu, koju su Zendaya i njezin stilist Law Roach darovali kroz jedinstvenu kreaciju Thoma Brownea, podebljana je frizurom, baš kao i decentnim nakitom brenda Bulgari.

Detalj bijele vrpce u kosi nudio je romantični prizvuk Zendayinom stajlingu u duhu preppy stila odijevanja, dok su baršunasto crvene usne i obilje rumenila dodatno osigurali da ovaj modni trenutak u režiji nove ikone stila postane nezaboravan.