efekt pomlađivanja

Odvažite se: Šiške su uvijek dobra ideja, a među ovim stilovima nalazi se oblik koji savršeno pristaje vašem licu

12.11.2021 u 06:28

Bionic
Reading

Ove jeseni šiške su jedan od najpoželjnijih beauty trendova, što nimalo ne iznenađuje. Naime pristaju gotovo svakom obliku lica i tipu kose, a najbolje od svega je to što imaju efekt pomlađivanja

Razmišljate li o promjeni frizure? Šiške mogu biti jedan od najboljih načina za to, a kako bi vam izbor između mekšeg i suptilnijeg izgleda te hrabrijeg stila s oštrim rezom bio lakši, donosimo vam ovaj pregled stilova.

Šiške su evoluirale na isti način kao i moda, ali ljubav prema njima nikada nije nestala. Često se smatraju pravim klasikom, baš kao i traperice koje pristaju baš onako kako treba, a predstavljaju i statement dodatak osobnom stilu.

Od širokih, inspiriranih 70-ima, poput onih koje su uokvirile lice Farrah Fawcett, do paperjastih i stiliziranih po uzoru na Francuskinju Brigitte Bardot, najbolje šiške su one koje vam daju najviše samopouzdanja.

Kako bi odluka o stilu šiški u odnosu na oblik lica i strukturu kose bila što lakša, bacite oko na ove sjajne primjere.

Šiške tupog i mekog vrha

Ravne i lagano zaobljene iznad oka, tupo oblikovane šiške savršene su za one s dugim i uskim crtama lica. Osiguravajući ravnotežu i simetriju na licu, tupi rez odličan je za privlačenje pažnje na vaš najzanimljiviji i najveći adut – oči.

Zavjesa šiške

Možda najsvestraniji oblik šiški, jer ovaj oblik pristaje svakom obliku lica. Zbog srednje duljine i slojevitosti, zavjesa šiške sjajan su način da osvježite izgled na vrlo jednostavan i nenametljiv način.

Baby šiške

Najprikladnije su za one s okruglim i ovalnim licem, a ovaj oblik poznat je i pod nazivom mikro šiške. Izvrstan su izbor za one koji žele malo drastičniju promjenu izgleda. Budući da je rub šiški gotovo uz sam korijen kose, ovom frizurom lice se 'otvara' te dobiva priliku zablistati u punom sjaju.

Wispy šiške

Ove mekane i tanje šiške idealne su za one željne promjene koja donosi osvježenje, ali istovremeno ne žele da one budu guste i naglašene. Wispy bangs najbolje opisuju dvije riječi - opušteno i seksi, a idealan su odabir za one s četvrtastim i uglatijim oblikom lica. Zbog načina na koji padaju iznad i oko oka, ove tanke šiške vrlo su ženstvene.

Slojevite šiške

Za one koji uživaju u prirodno gustoj kosi, a željni su promjena, teksturirane šiške savršen su izbor. Zbog jedinstvenog učinka koji imaju na svakom licu, ovaj oblik šiški savršen je za osiguravanje odvažnog pariškog chic izgleda svakom obliku i crtama lica.