VJERNA SVOM STILU

Odličnim stajlingom opravdala titulu najbolje odjevene Hrvatice

10.01.2017 u 23:00

Bionic
Reading

Jedinstveni osjećaj za modu zgodne Ljupke Gojić Mikić još je jednom došao do izražaja jer se ova nekadašnja manekenka pohvalila novim dizajnom, ali i outfitom koji malo tko može tako dobro nositi

Zima je itekako pokazala zube i primorani smo se odjenuti najtoplije što možemo, bez pretjeranih razmišljanja o modnim kombinacijama. I zato nas samo jedan pogled na najnoviju modnu inspiraciju Ljupke Gojić Mikić odmah može makar malo ugrijati. Kako to samo ona zna, Ljupka je objavila fotografiju na svome profilu na Instagramu i opet oduševila veselom kombinacijom.

@joliepetitebyljupkagojic #kosulja ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Ljupka se tako iz dalekog Japana hvali najnovijom košuljom svog modnog brenda koja je ukrašena njenim zaštitnim znakom – curicom. Asimetrično krojena košulja s printom u veselim tonovima naprijed je otkrila i otkačene traperice sa zakrpama, a svemu tome dodala je i malo sjaja pa poput kakve moderne princeze odabrala zlatne cipele.

@joliepetitebyljupkagojic #joliepetitebyljupkagojic #kosulja ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Njezine zanimljive stajlinge primijetio je i naš Fashion Guru pa je već drugi put uspješna Ljupka Gojić Mikić najbolje odjevena Hrvatica.

@joliepetitebyljupkagojic #traper #haljina #NinaMia ? @magnoliaslastice ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

'Ima prepoznatljiv, veseo pristup odijevanju koji je pomalo djetinjast, ali isto se tako mora priznati da je baš zbog te svoje razigranosti uvijek modno zanimljiva i posebna', objasnio je Guru zašto je Ljupka najbolje odjevena žena 2016. godine.

@joliepetitebyljupkagojic #hoodie #ema ?

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)