MALO JE NABUBRILA

Od svih tema kojih se Victoria Beckham dotaknula gostujući na televiziji, gledatelje je jedino zanimalo što je to napravila s licem

12.10.2021 u 23:27

Bionic
Reading

Bivša spajsica Victoria Beckham u utorak je gostovala u emisiji Good Morning America, ostavivši gledatelje u čudu izlgedom svog lica

Iskoristila je Victoria gostovanje na televiziji za promociju svog novog beauty proizvoda, i po tko zna koji put se dodatknula odnosa sa svojim suprugom Davidom, ali obožavateljima je ovoga puta bilo nevažno što priča.

Uvijek glamurozna spajsica pažnju gledatelja nije uspjela privući čak ni outfitom u živahnim bojama semafora, a nisu ih posebno zaintrigirala ni pitanja voditelja o mogućnosti njenog povratka u slavni bend Spice Girls.

No, malo kome je promaknuo prilično neobičan izgled Victorije izrazito punijih usana, s kojim sudeći po reakcijama na društvenim mrežama obožavatelji nisu impresionirani.

'Što se dogodilo s njezinim licem?', pitao se jedan korisnik Twittera, dok je drugi zavapio: 'Molim te, nemoj više stavljati filere u usne'.

'Volim Victoriju Beckham, ali sramotno je to što je učinjeno njenim usnama', komentirao je netko od Victorijinih obožavatelja, a lavina loših komentara nezaustavljivo se zakotrljala.

  • +9
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Victoria Beckham me u Good Morning America preplašila. Pokreće očne kapke i usne samo dok govori. Vrlo je neprirodno i odvlači pažnju. Igra botoksa i filera prolazi na slikama, ali ne baš i uživo', komentirao je netko, dok je drugi korisnik Twittera, pitajući se zašto si žene to rade, konstatirao kako njezina 'injekcija u usnama' izgleda užasno.

'Victoria Beckham izgleda nakazno. Bože dame, što je cilj? Što je ultimativni izgled? Lice povučeno unatrag iza ušiju? Sjajne usne na rubu pucanja? Razvučene mačje oči? Tek sam napunila 47 godina, a možda sam već postala prestara za ove starije dame', nije štedjela bivšu spajsicu jedna od gledateljica.

BRITANSKA IKONA STILA

Victoria Beckham plijenila elegancijom u jesenskom stajlingu bez greške

Pogledaj galeriju

No, čini se da Victoria ne mora previše brinuti za nezadovoljne gledatelje, jer ima podršku svog supruga Davida, s kojim je u braku već 22 godine.

'Jako se zabavljamo i podržavamo jedno drugo u svemu što radimo. Radi se o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Iskkreno volim biti s njim', rekla je Victoria pa u šali dodala: 'Što je dobro nakon svih tih godina'.