TRIK JE U DETALJIMA

Victoria Beckham dobro zna kako najpoželjnije traperice ove jeseni učiniti još elegantnijima

24.09.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Uspješna dizajnerica Victoria Beckham po pitanju stila jednostavno ne zna za greške, a njezini su stajlinzi nepresušna modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Iako su na nedavno održanom tjednu mode u kolekciji Victoria Beckham Ready to wear za proljeće/ljeto 2022. uglavnom prevladavali lepršavi krojevi i meke linije koje naglašavaju ženstvenost, Victoria svoje svakodnevne stajlinge ne može zamisliti bez traperica.

Njezini su omiljeni modeli redom udobniji i širih nogavica koje 47-godišnja bivša članica Spice Girls s puno stila uklapa u svoje besprijekorne outfite.

PREDSTAVLJENA U LONDONU

Za odvažne fashionistice: Ovako izgleda najnovija kolekcija Victorije Beckham

Pogledaj galeriju

Britanska kraljica stila uspjela čak i klasične casual komade poput sivog sweatshirta i udobnih traperica učiniti nevjerojatno seksi.

Traperice širih nogavica s vlastitim potpisom bez greške je iskombinirala s običnom sportskom majicom popularnim sweatshirtom koji je ležerno utaknula u hlače.

Dizajnerica i supruga Davida Beckhama dobro zna kolika je moć u modnim detaljima, pa je ovaj na prvi pogled jednostavan outfit podignula crveno-narančastim štiklama ukrašenim svjetlucavim kamenčićima i upečatljivom torbicom s potpisom Chanela koju obožavaju zaljubljenice u modu.

Pomno odabranim modnm dodacima Victoria ovom looku dala poseban štih i luksuznu notu jer bi ova kombinacija izgledala posve drugačije da je nosila npr. tenisice ili loaferice.

No odlučila se za štikle svoju omiljenu obuću i nije pogriješila - uostalom sama je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako se ne može koncentrirati ako nosi ravne cipele.

Upravo je u tome i tajna njezinih genijalnih kombinacija koje uz pomoć pomno odabranog accessoira učini glamuroznijima.