NA RADOST OBOŽAVATELJICA

Ovome se od Victorije Beckham nitko nije nadao: Na svom Instagramu objavila Beckhamovu golu stražnjicu

05.09.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Malo je reći da su obožavateljice Davida Beckhama danas ostale u šoku kada su na službenom Instagram profilu njegove supruge, nekadašnje pjevačice, danas modne dizajnerice Victorije Beckham, ugledale njegovu golišavu fotografiju iz bazena

Doista nije tajna da milijuni žena diljem svijeta već desetljećima 'glavu gube' za nekadašnjim nogometašem, 46-godišnjim Davidom Beckhamom. Njegov izgled, kao i modni izričaj, oduvijek su bili tema mnogih razgovora, no jedina koja ima priliku buditi se u njegovom zagrljaju i uživati u svemu tome je njegova supruga Victoria Beckham, s kojom je u braku više od 20 godina.

Stoga ne čudi da s vremena na vrijeme voli isprovocirati upravo suprugove obožavateljice, pa je tako bilo i u njezinoj posljednjoj objavi na njezinu Instagram profilu, gdje je objavila Beckhamovu fotografiju. To možda ne bi bilo ništa čudno, da nije o fotografiji nastaloj u bazenu njihove obiteljske kuće, a na kojoj je nekadašnji nogometaš spustio svoje kupaće gaće i pokazao golu stražnjicu.

'Želim vam ugodnu nedjelju i nema na čemu!', napisala je pored fotografije Victoria Beckham i dodala kako je upravo ona taj trenutak ovjekovječila.

David i Victoria Beckham u braku su od 1999. godine i imaju četvero djece - sinove Brooklyna, Romea i Cruza te mezimicu, kćer Harper Seven.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia