ISTRAŽIVANJE STYLIGHTA

Od kultnih do trendovskih modela: Ove torbice najtraženije su na modnoj sceni

28.11.2022 u 16:48

Bionic
Reading

Baš kao i u slučaju cipela, koje se ove sezone natječu u odvažnosti, ni torbe ne zaostaju. Dokazuju to modeli prestižnih modnih kuća čiji su dizajneri dali sve od sebe kako bi izradili što izrazitije i upečatljivije modele. S druge strane, modna javnost i dalje ne krije naklonost prema kultnim primjercima dizajnerskih torbi, o čemu dovoljno svjedoči novo istraživanje modne platforme Stylight

Usprkos poteškoćama povezanim s nesigurnom gospodarskom klimom, čini se da tržište luksuza još uvijek ima svijetlu budućnost pred sobom. Prema podacima tvrtke Statista, očekuje se da će globalno tržište luksuzne robe porasti s 349,1 milijarde dolara u 2022. na 419 milijardi dolara u 2027., potaknuto obećavajućim potrošačima - milenijalcima i pripadnicima generacije Z.

S dolaskom nove blagdanske sezone, luksuzni proizvodi poput dizajnerskih torbi doživljavaju nagli porast interesa i sezonskog prometa, a ovo je pet klasičnih luksuznih torbi kao i top pet najtraženijih it torbi u aktualnoj sezoni prema modnoj platformi Stylight.

Top 5 klasičnih luksuznih torbi

Legendarne luksuzne torbe zasigurno će se naći na božićnom popisu želja brojnih ljubiteljica mode, a ovo su trenutno najpretraživaniji modeli na Stylightu.

1. Saint Laurent 'Cassandre'

2. Gucci 'Marmont'

3. Prada 'Galleria'

4. Gucci 'Dionysus'

5. Louis Vuitton 'Neverfull'

It torbe sezone

Za one koji traže luksuz, ali žele nešto malo više u trendu, ovo je pet trenutno najpopularnijih modela torbica na Stylightu.

1. Celine 'Triomphe'

2. Balenciaga 'Hourglass'

3. Prada 'Saffiano triangle'

4. Fendi 'First'

5. Loewe 'Luna'

  • +25
Trendi torbe za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije