baš kao i mama

Od kombinezona do espadrila - španjolske princeze imaju odlične komade u ormaru

25.05.2023 u 17:40

  • +11

Kraljica Letizia, princeze Sofia i Leonor

Izvor: Profimedia / Autor: R.SMITH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska princeza Sofia dokazala je da, kada je moda u pitanju, itekako ide majčinim stopama. Na ceremoniji primanja sakramente krizme španjolska princeza zablistala je u kombinezonu boje fuksije

Najmlađa kći kraljice Letizie i kralja Felipea za svoj veliki dan odabrala je jednodijelni kombinezon širokih nogavica. Živopisni kombinezon bez rukava imao je mali izrez točno iznad struka i elegantan gornji dio s ukršteno krojenih traka.

Prekrasna mlada pripadnica kraljevske obitelji upotpunila je svoj komplet parom ravnih cipela u Mary Jane stiliu i svijetloružičastom torbicom sa zlatnim nitnama.

Dugu smeđu kosu Sofia pustila u gustim valovima i za vjerski obred odlučila se za minimalnu šminku. Kraljica Letizia nije krila koliko je ponosna na svoju mlađu kćer, a za tu svečanu prigodu također je zablistala u osvježavajućoj kombinaciji s potpisom Hugo Bossa, uz dodatak male Metropolitan Furla torbice.

Chick svijetlo ružičasti top od krepa s voluminoznim rukavima kombinirala je s bijelim culottes hlačama, vječnim ljetnim komadom, a zatim posegnula za ultimativnim hitom i jednim od omiljenih komada u svom ormaru – espadrilama.

Stilski u korak ju je slijedila i starija kćer, 17-godišnja princeza Leonor nosila je sofisticiranu Polin et moi crvenu cvjetnu haljinu s plavim antilop espadrilama.

A ružičaste nijanse osvojile su i kraljicu Sofiju, 84-godišnju majku kralja Felipea,, koja je odabrala lijepi svijetloružičasti sako ukrašen cvjetnim uzorkom.

Nema sumnje, prekrasne španjolske princeze idu stilskim stopama svoje majke koja s razlogom slovi za kraljicu stila. Sofia je u ruci nosila i Mango clutch torbicu s kojom smo već vidjeli kraljicu Letiziju, a sjajan kombinezon koji odiše elegancijom i vječnim chicom nosi potpis španjolskog brenda Cayro koji je itekako zastupljen u ormaru kraljice Letizie.

  • +11
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo