cipele efektnog uzorka

Kraljica Letizia u Zagrebu postavila novi modni trend kojem je teško odoljeti

11.05.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia jučer je oduševila još jednim sjajnim stajlingom u kojem su u prvom planu bile salonke zmijskog uzorka

Španjolska kraljica Letizia stigla je u Zagreb kako bi prisustvovala Kongresu o prevenciji dječje pretilosti na kojem ju je ugostila hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović.

Kao i uvijek, španjolska kraljica plijenila je pozornost svojim modnim odabirima, a strani mediji pišu kako je upravo u Zagrebu uspješno postavila novi modni trend.

  • +27
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: VANESA PANDZIC / CROPIX

Riječ je o cipelama sa zmijskim uzorkom koje provjereno podižu baš svaki stajling! Prelijepa Letizia pokazala je kako su upravo one savršen odabir za diskretne kombinacije kada je njihovim upečatljivim dizajnom podigla sofisticiranu haljinu nježne svijetloplave boje koja se isticala tek jednostavnim remenom i zlatnim detaljem na prsima.

Uz ovaj outfit nosila je i clutch torbicu od kože pitona, no njene salonke zmijskog uzorka bile su upravo taj detalj koji je njen stajling učinio uistinu - kraljevskim! Model koji je birala potpisuje jedna od njenih omiljenijih dizajnerica Carolina Herrera.

Ovime je kraljica pomalo odstupila od nedavnih izdanjima kojima su prevladavali razigrani detalji cvijeća i točkica, ali je baš zato vješto postavila još jedan trend koji je garancija uspješnog i elegantnog stajlinga za svečanije prigode.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia