LEONOR I SOFIA

Naslijedile ljepotu i stil od majke: Španjolske princeze gdje god da se pojave privlače pozornost

28.10.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Omiljene članice španjolske kraljevske obitelji, princeza Leonor, buduća nasljednica španjolskog prijestolja i njezina mlađa sestra, infanta Sofia, izazvala su veliko oduševljenje okupljenih na dodjeli nagrada princeze od Asturije u Madridu

Španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga, kraljica Letizia nazočili su ceremoniji dodjeli nagrada koja se svake godine održava u Madridu.

Kao i obično najveću su pozornost i oduševljenje izazvale princeze, starija Leonor (16) koja će jednog dana preuzeti titulu kraljice te zemlje i njezina mlađa sestra, Sofia (15), koja je dobila ime po svojoj baki, bivšoj kraljici Sofiji.

  • +27
Princeza Leonor Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Već su u mnogim prigodama, princeze su pokazale sjajan osjećaj za stil koji su osim dobrih gena naslijedile od svoje lijepe majke i markantnog oca. Za razliku od kraljice Letizije koja je pucala od ponosa u društvu svojih nasljednica u efektnoj crnoj haljini, princeze koje su visinom prerasle mamu, odlučile su se za nešto posve drugačije - stajlinge u bojama.

jednostavno i bezvremenski

U modelu hlača koje vladaju sezonom: Kraljica Letizia ima provjerenu kombinaciju za efektan stajling koji uvijek prolazi

Pogledaj galeriju

Obje su tinejdžerice bile odjevene u skladu sa svojim nježnim godinama, a nisu pretjerivale niti s make upom niti frizurama. 

Buduća kraljica blistala je u ružičastom odijelu Laure Bernal i cipele s potpisom Bossa koje je u ranijim prigodama nosila njezina majka dok je njezina sestra nosila plavozelenu mini haljinu brenda The-Are. 

Kraljica Letizia je pak zasjala u glamuroznoj crnoj haljini s potpisom španjolskog brenda Teresa Helbig.