UŽIVANCIJA U FRANCUSKOJ

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta Car imaju veliki razlog za slavlje

19.09.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana proslavili su njegov rođendan, još uvijek su u slavljeničkom ugođaju. Lijepa Dubrovkinja Adriana Đurđević ne prestaje pokazivati koliko voli 22-nogometaša, Duju Ćaleta Cara, a njezini fanovi se raspamete kad objavi zajedničke fotografije

Nakon kratkog boravka u rodnom Dubrovniku gdje je uživala s nećakinjama, sestrom Antonelom te ostatkom obitelji i svojih prijateljica, Adriana je ponovo uz svog dragog gdje istinski uživaju u svakom zajedničkom slobodnom trenutku.

'Najsavršeniji par na svijetu!', 'Ajme kako ste lipi', 'Vaša ljubav je vječna', samo su neki od oduševljenih komentara koje su Adriani Đurđević poručili njezini pratitelji pored fotografije na kojoj ona Duje Ćaleta Car skupa poziraju u lunaparku u Marseilleu. Još su, čini se, u rođendanskom raspoloženju jer je u opisu fotografije napisala 'moj slavljenik'.

U čast Dujinog velikog dana Adriana mu je prije nekoliko dana priredila romantično iznenađenje, kojeg je nogometaš ovjekovječio kamerom i rado podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama. 'Hvala vam svima. A posebno mojoj ljubavi...' napisao je nogometaš na Instagramu, otkrivajući u snimci da je atraktivna Dubrovkinja za njega složila i voćni i slatki meni.

Je li zaljubljeni par koji uživa u francuskom lučkom gradu, otkad je nogometaš potpisao petogodišnji ugovor s Olympique Marseilleom, njegov 22. rođendan proslavio intimno ili uz društvo, nije se moglo saznati iz fotografija.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL