NEPOGREŠIV MODNI INSTINKT

Očitala lekciju iz stila: Lijepa kraljica opet ima genijalnu haljinu koju je ulovila na sniženju

15.12.2018 u 18:45

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske prisustvovala je Međunarodnom kongresu za žene iz ruralnih područja u Madridu na kojemu je zablistala u prekrasnoj statement haljini koju je za razliku od brojnih drugih članica kraljevskih obitelji kupila na sniženju i time još jednom dokazala da ne mari za skupocjene krpice i razvikane dizajnerske brendove

Španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia uveličali su 80. rođendan španjolskih sportskih novina Marca, nakon čega se 46-godišnja kraljica uputila na Međunarodni kongres za žene iz ruralnih područja, a u centru pažnje kao i uvijek bio je njezin stajling.

Modne kombinacije lijepe kraljice pomno prate zaljubljenici u modu ne samo u Španjolskoj, već i diljem svijeta, a zahvaljujući svom elegantnom i trendi stilu te ljubavi prema pristupačnim komadima odjeće, kraljica je tijekom godina zaradila brojne simpatije od strane modnih stručnjaka, ali i javnosti.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na kongresu koji je održan u hotelu Madrid Marriott Auditorium lijepa kraljica zablistala je u prekrasnoj zelenoj midi haljini kašmirskog uzorka s plisiranim detaljem, brenda Sandro Paris, koja se trenutno na službenoj stranici brenda prodaje po sniženoj cijeni od 2,360 kuna.

Iako si može priuštiti odjeću s potpisom redom luksuznih modnih kuća, španjolska kraljica nebrojeno je puta dokazala kako ne mari za dizajnerske potpise i odjeću vrtoglavim iznosa, stavljajući na prvo mjesto uvijek domaće high street brendove poput Zare i Manga.

Efektnu haljinu kašmirskog uzorak koji je trenutno vrlo popularan lijepa kraljica je upotpunila crnom torbicom s potpisom brenda Nina Ricci, visećim srebrnim naušnicama te klasičnim crnim salonkama s potpisom modne kuće Prada.